Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Újabb brutális állakínzás,...

Újabb brutális állakínzás, ezúttal Pakson. Mit lehetne tenni, hogy ilyen ne forduljon elő?

Figyelt kérdés

Pakson élve elástak egy kutyát,de előtte kiszúrták mindkét szemét.Valószínűleg előtte fel is akasztották.

Mit tennétek az elkövetővel?

Mikor lesz Magyarorságon is használható,az ilyesmit keményen büntető állatvédelmi törvény?

2009. szept. 24. 07:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%

Felháborító, hogy ilyet műveljen ember egy jószándékú, kiszolgáltatott állattal.

Hogy mit tennék vele? A legrosszabbat. Kitépném mindkét végtagját, úgy hogy ne haljon bele. Én is elásnám élve, majd amikor meghalt újraéleszteném. Utána leönteném savval, felakasztanám, és én is kiszúrnám a szemét. Ezt érdemli az összes!!!!!

2009. szept. 24. 08:02
 2/29 anonim ***** válasza:
83%

Uristen!!!!

tudom,hogy ez nem valasz a kerdesre,le lehet pontozni,de gyomorfordito,soha e budos eletben fel nem fogom,hogy hogyan lehet egy ember(?) ennyire brutalis,lelketlen,mi viheti ra az ilyen szornyu dolog elkovetesere.Az ilyen ember ilyen alapon sajat embertarsaval is megtenne ugyanezt.KIvanom neki,hogy SOHA az eletben egy percig se legyen boldog es szornyu kinok kozott vegezze.

Elment a kedvem is ...Egyebkent az elkoveto kilete mar ismert..?

2009. szept. 24. 08:07
 3/29 A kérdező kommentje:

Sajnos még nem.

Ha kiderül,indulunk páran Paksra.

Tartok tőle viszont,hogy az illető kilétét gondosan el fogják titkolni mindenki előtt,mert ugye védeni kell ezt a véglényt...

2009. szept. 24. 08:12
 4/29 anonim ***** válasza:
95%

"Mikor lesz Magyarorságon is használható,az ilyesmit keményen büntető állatvédelmi törvény?"

Nyitott kapukat döngetsz:

Btk. 266/B. §

(3) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1)-(2) bekezdésben írt bűncselekményt olyan módon követik el, hogy az az állatnak különös szenvedést okoz.

2009. szept. 24. 08:20
 5/29 anonim ***** válasza:
71%

Egy régi, de nagyon hatásos kínzási sorozatot hajtanák végre rajtuk. Először széthasogatnám a bőrüket, és sót dörzsölnék a sebeikbe. Aztán keresnék néhány férget és kukacot, és azokat is ráereszteném a sebekre. Végül kinyomnám a szemüket, kimetszeném a nyelvüket, letépném a körmeiket, és minden nap gyönyörködnék a szenvedésükben. Mindenki, aki ártatlan állatokat kínoz kedvtelésből, kívánom viselje el a legszörnyűbb kínokat.

A következő videót egy barátom osztotta meg velem youtube-on. Én ezen háborodtam fel igazán:

http://www.youtube.com/watch?v=vWTcHTRDVtk

Figyelem, erős gyomrúaknak.

2009. szept. 24. 08:22
 6/29 A kérdező kommentje:

Kedves 08.20-as!

Van ugyan tényleg egy Állatvédelmi Törvénynek csúfolt valami,de az a gond,hogy semmit sem ér a gyakorlatban.Nagyon sok brutális állatkínzás jutott bíróságra a törvény életbe lépése óta,csak az a baj,hogy igazi büntetést még senki nem kapott állatkínzásért kis hazánkban.

Jelképes,semmit nem érő "büntetések"vannak,de ez nem rettent el senkit az ilyen tettektől.

Normális országban mit kapna ez az elkövető?Sokéves börtönt+horror összegű bírságot,amire rámegy inge-gatyája.

Itt ez sosem lesz,amíg a törvény a bűnözőket védi.

2009. szept. 24. 08:30
 7/29 anonim ***** válasza:
2009. szept. 24. 08:41
 8/29 anonim ***** válasza:
42%
Ami azt illeti, már itéltek el embereket jogerősen állatkínzásért. Csak járj utána!
2009. szept. 24. 08:44
 9/29 anonim ***** válasza:
56%

"igazi büntetést még senki nem kapott állatkínzásért kis hazánkban."

Ha a büntetési tétel "3 évig terjedő", akkor nem nagyon fognak leültetni senkit, leginkább csak a visszaesőket vagy a sokrendbeli elkövetőket. Amúgy 100-200 ezer Ft bírságnak (meg főleg a hosszadalmas bírósági procedúrának) van visszatartó ereje. Inkább arról van szó, hogy ritka a lebukás és nehéz a bizonyítás.

Különben ha állatkínzásért lecsuknák az embereket, akkor a hasonló súlyú garázadságért vagy lopásért is járhatna letöltendő, és akkor hamar eljutnánk oda, hogy százezrek ülnének börtönben (mint Amerikában).

2009. szept. 24. 08:44
 10/29 anonim ***** válasza:
81%

Istenem! Ez szörnyű! A szívem is összeszorul, amikor ilyet olvasok... Engem mélységesen felháborít, hogy az állam nem bünteti kellő szigorral az állatkínzást! Esetleg aláírás gyűjtést tudnék javasolni, kérvényezve a törvény szigorítását. Természetesen, ilyen esetben örömmel segítek. Ideje lenne már, hogy ezek ...(nem is tudok megfelelő szót találni felháborodásomban!)... végre megkapják méltó büntetésüket!!

Nem tudom mit szólnának, ha velük tennék meg ugyanezt! Mert őszintén szólva ezt érdemelnék!

2009. szept. 24. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!