Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megtámadott egy öregasszony...

Megtámadott egy öregasszony kővel, mert kutyával voltam. Mit célszerű tenni ellene, h többet ne forduljon ez elő?

Figyelt kérdés

A kiskutyámat találta el kővel a földszinti erkélyéről. Szóltam neki, hogy feljelentem. Emellé még leku*rvázott és hagy ne soroljam ....

1. alkalommal ránkordított, mikor arra mentünk a járdán, h a közelébe ne vigyem a fűnek a ház előtt a kutyát( ott lakok..!!!) mert kitapossuk a bérház füvét?! . Természetesen kiröhögtem,aztán leribancozott stb, jeleztem neki, hogy kitöröm a nyakát legközelebb beszól így, mivel szedem a kutyaszart stb tehát vonuljon mínuszba nagyon gyorsan.Ma reggel pedig eltalálta a kutyámat kővel nagyon nagy önuralom kellett h be ne csengessek hozzá stb. Szóval fel akarom jelenteni zaklatásért, rágalmazásért és amiért még lehet mert ez így tarthatatlan. Ti mit tennétek a helyemben?

A kutyám egyetlen esetben sem pisilt vagy kakált az "ő" ablaka előtt... A fűkitaposás meg az 5 kilós kutyámnál nevetséges indok a támadásra.

2011. jún. 4. 20:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

menj be a rendőrségre, vázold a helyzetet, ők pedig megmondják, hogy ebben az esetben mi az, ami megáll egy feljelentésben.

hihetetlen egyébként, hogy micsoda egy bunkók vannak a világon...

2011. jún. 4. 20:21
 2/21 A kérdező kommentje:
A környékünkön rengeteg a nyugdíjas sajnos, unatkoznak, kötözködnek :(
2011. jún. 4. 20:24
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is rendőrség.
2011. jún. 4. 20:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges a rendőrséggel bajlódnod!

Legközelebb a begyüjtött kutyaszart dobáld a postaládájába, vagy az ablakára vagy a lakása bejárati ajtaját kend össze neki vele...

2011. jún. 4. 20:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Máskor amikor meg ugat, vigyél egy palack vizet magaddal, és locsold pofán..
2011. jún. 4. 20:28
 6/21 A kérdező kommentje:

Azon variálok h. mikor először beszólt nekem, mondtam neki, hogy ne unatkozzon, inkább dolgozzon stb , ill . azt is, hogy lekapom a fejét ha még egyszer beugat, és ezt sztem az egész ház hallotta. Esetleg visszafelé is elsülhet a dolog egy tárgyaláson ha valamelyk szomszédja tanúzik neki...

Vagy csak számít az, hogy én csak fenyegettem de ő meg is támadott?

2011. jún. 4. 20:29
 7/21 A kérdező kommentje:

A párom szintén a kutyaszar mellett voksol:DD, én meg szeretném feljelenteni, mert még két másik kutyás is panaszkodik rá ill. a férjére is hasonló atrocitások miatt.

Még jöhetnek ötletek!

2011. jún. 4. 20:32
 8/21 anonim ***** válasza:
Ne csináld azt amit az előző írt , annak nincs értelme ráadásul csak mégjobban hergeled , az ilyenek meg képesek mérget is kirakni.Következőleg csengess be hozzá , és beszélj vele szemtől szemben, mert messziről sokminednkinek nagy ám a pofája.Ha nem jön ki addig nyomd a csengőt míg ki nem tolja a képét , ha meg rendőrrel fegyeget akkor ha ki is jönnek legalább elmondod nekik h mi a szitu.
2011. jún. 4. 20:32
 9/21 anonim válasza:
Hát igen, nem lehet tudni hogy végződik. Inkább csak poénkodj vele, rakd be a kutaszsz*rt a postaládájába, szúrj ki vele. Talán akkor békén hagy, ha ezek után beszélsz vele, és megmondod h tevoltál, és ha nem állítja le magát akkor tese fogod viszafogni magad ;)
2011. jún. 4. 20:35
 10/21 A kérdező kommentje:
Most az is eszembe jutott, hogy felveszem a telefonnal miket mondd nekem, az is bőven elég egy becsületsértéshez ..... Majd közben úgy állok, hogy ne tudjon eltalálni a szemétláda... kirántok egy esernyőt nem tudom. Annyira gáz h ilyen van egyáltalán..... Ha visszadobnám a követ, biztos hogy olyan "szerencsétlenül"!!! találnám el, hogy nagyon.....
2011. jún. 4. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!