Ma reggel megtámadott egy kutya? Miért tehette? Bővebben lent.
Jöttem haza és a járdán egy idős hölgy sétáltatta a kutyáját. Kikerültem őket vagyis akartam de a kutya kitépte a láncát a hölgy kezéből és nekem ugrott szinte a torkomnak. A néni meg hanyatt vágódott és beütötte a fejét. A kezemmel védtem magam hogy ne a torkomnak menjen mert nagyon az volt a célja utána meghátrált fel tudtam állni és ezután is jött nekem de a táskám szerencsére nálam volt és azt raktam magam elé azt harapdálta. A néninek meg nem tudtam segíteni alig bírt felkelni, de aztán sikerült közben a kutya még mindig engem tartott és támadó pozícióban vicsorgott ha megmozdultam megint nekem jött. A néni utánna átment elöször az utca másik oldalára hívta a kutyát de az még mindig rajtam csüngött, utánna elindult a hölgy és ordított a kutyának hogy mostmár gyere satöbbi és engem meg otthagytak. Nem történt nagy sérülésem a pulóverem szakadt ki és a táskám. Leginkább a sokk ami rámtört. Mitől vadulhatott így be a kutya, érezhetett valamit rajtam, nem voltam kutyás hogy másik szagát érezze....? Szerintetek mit kellett volna tennem?
Páran azt mondják tegyek feljelentést hogy nehogy mást is megtámadjon de nem is tudom ki az a néni Budapesten történt a Ménesi úton.
1az ilyen nénikéknek meg kéne tiltani hogy kutyát tartsanak, tartson macskát vagyí pintyat azzal nem árt másoknak
2azt a kutyát el kéne altatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!