Megtámadott egy öregasszony kővel, mert kutyával voltam. Mit célszerű tenni ellene, h többet ne forduljon ez elő?
A kiskutyámat találta el kővel a földszinti erkélyéről. Szóltam neki, hogy feljelentem. Emellé még leku*rvázott és hagy ne soroljam ....
1. alkalommal ránkordított, mikor arra mentünk a járdán, h a közelébe ne vigyem a fűnek a ház előtt a kutyát( ott lakok..!!!) mert kitapossuk a bérház füvét?! . Természetesen kiröhögtem,aztán leribancozott stb, jeleztem neki, hogy kitöröm a nyakát legközelebb beszól így, mivel szedem a kutyaszart stb tehát vonuljon mínuszba nagyon gyorsan.Ma reggel pedig eltalálta a kutyámat kővel nagyon nagy önuralom kellett h be ne csengessek hozzá stb. Szóval fel akarom jelenteni zaklatásért, rágalmazásért és amiért még lehet mert ez így tarthatatlan. Ti mit tennétek a helyemben?
A kutyám egyetlen esetben sem pisilt vagy kakált az "ő" ablaka előtt... A fűkitaposás meg az 5 kilós kutyámnál nevetséges indok a támadásra.
Elpoénkodni nem lehet ezt már. És már az 1. alkalom után megpróbáltam "fenyíteni", ez se vált be.
jó ötletnek tűnik becsengetni. Bár hagy ne mondjam mit csinálnék vele legszívesebben .... A vizes ötlet is nagyon tetszik, de ha fel akarom jelenteni, ezt ellenem fordíthatja.
Tudom, hogy nagyon mérges vagy, én is ölnék, ha bántanák a kutyámat, ráadásul ok nélkül.
De ne válj olyanná, amilyen ő, a szardobálásnak nincs értelme!!! Nagyon csúnyán elfajulhat, te is ki fogsz készülni, és a kutya is megszívhatja (pl. falon keresztül hergeli, mérget rak ki, megint megdobja, stb.).
Próbáld meg vele megbeszélni, kérdezd meg, mi a baja (de úgy komolyan).
Ha nem megy, akkor gyűjts bizonyítékot, és én a helyedben tényleg elvinném a rendőrségre, és bejelentést tennék. Lehet, hogy gyerekesnek és naivnak tűnik, de még mindig jobb, mint lealacsonyodni az ő szintjére.
Katonai boltban veszel egy csúzlit,megtanulsz vele bánni,célozni,a sétához egy zacsiban viszel magaddal jégkockát és ha megint dobál,belövöd az ablakát vele.
Hiába hívja a rendőröket,nem lesz bizonyíték,mert addigra elolvad.
Az ilyeneknek az a bajuk, hogy nincs meg a "tiszteletük" amit még anno a Kommunizmus korszakában szereztek besúgóként. Hozzá voltak szokva, hogy sokan egyből azt tették - főleg a fiatalok - amit ők mondtak. Az emberek meg inkább nem kockáztatták meg, hogy valamit összehazudozzon róluk az ilyen némberek, így megcsinálták azt amit mondtak nekik.
A feljelentéstől meg ne félj. Lehet, hogy te megfenyegeted, de te nem fajultál a tettlegességig. Ez a némber meg dobált téged meg a kutyádat, azzal a céllal, hogy mind a te, mind a kutyád épségében kárt tegyen.
De te ne tényleg ne alacsonyodj le ennek a kommunizmust visszasíró némber szintjére, így ne kenj kutyaszart az ajtajára, stb. mert akkor csak a perben a nyerési esélyeid növeled. Ráadásul amint ehhez hasonlót csinálnál vele ő jelentene fel téged. Ha meg te vagy a vádlott, akkor meg már kisebb esélyed van ellene, mivel a besúgó korszak alatt ezek meg tanultak tökéletesen hazudni, így még olyat is betudna hazudni veled kapcsolatban a bírónak, amit el se követtél.
Meg mond meg a környéken lévő összes kutyásnak, akikkel csinált ilyet ez a némber, hogy ők is jelentsék fel. Mivel, ha csak te jelented fel, lehet, a rendőrök csak legyintenek egyet és azt mondják „nézd el neki, hisz öreg már, stb”. Ha meg többen jelentitek fel, akkor meg már kötelesek eljárást indítani, mivel nem ez az első ilyen típusú bejelentés ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!