Milyen kistestű kutyafajták vannak? Szeretnék kutyát venni. És árban ne legyen több 25ezernél.
Ha megkérhetlek benneteket,akkor segitsetek kiskutyát találni,ne pedig vitatkozni.
Akik eddig segitettek,köszi...
Szentséges atyaúristen, melyik utolsó puszta közepén lévő tanyán élnek ilyen buta emberek, mint te, kedves kérdező? Minden egyes szavából az utóbbi kommenteidnek süt, hogy sík hülye vagy, a használt szavak nagy részéről halvány lila gőzöd sincs (a nyelvtanodat, helyesírásodat nem is említem, bár ez bizonyítja, hogy nem simán buta, de még tanulatlan is vagy).
Csak, hogy ma is tanulj valamit:
1.) gyŐzködi
2.) jöSsz
3.) Írj
4.) rosszindulatÚ
5.) A férgesség, bélférgesség egy betegség, a kifejezés, amit keresel, a "féreg" - ebben az esetben persze "féreg ember" megint csak nincs.
6.) tŰnsz
Az írásod többi része egymással nem hogy logikai kapcsolatban, de még köszönőviszonyban sem lévő mondattöredékekből áll, a végére pedig még gyorsan beszúrtál egy újabb kifejezést, aminek nem vagy tisztában a használatával: "Anyád nem tanitott meg,hogy ilyet nem mondok másnak?" Helyesen: "Anyád nem tanÍtott meg, hogy ilyet nem mondUNK másnak?"
A fajtád pedig nyugi - sajnos -, nem fog kihalni, hiszen gyereke (és SAJNOS kutyája is) minden hülyének lehet, és gondolom, ha te eddig az értelmi szintig jutottál, és a most felvonultatott szövegértési, felfogási és érvelési képességekkel még mindig életben vagy ebben a világban, a gyerekeidnek sem lesz gondja - ez persze szomorú, és így butul el az emberiség, de sajnos ez van.
A kutyavásárlással kapcsolatban meg még annyit, hogy igen, lehet jó, egészséges, fajtatiszta kutyát kapni 25 ezer forintért - pont annyira gyakran és annyi helyen, mint Ferrarit másfél millióért... Bár ha megvetted a "fajtatiszta" kutyádat, keress fel, épp van nálam egy igazi "Ferrari", és potom egy milláért a tiéd ;)
Édesanyámnak nem mondanék ilyet,mert ő nevelt normális embert belőlem.Ami rólad nem elmondható,kedves kérdező,sem az édesanyádról.
De igazad van,téged kár győzködni,mert menthetetlenül ostoba vagy.
Kispistának: itt, Bp-en olcsóbb sokminden pl mint vidéken, én 36-ért veszem a tojást és l-es méret, nem fürjtojás)
A kérdezőnek? szerintem nézz szét a Rex állatmenhely honlapján is, ott is találhatsz kutuysokat. sőt, expressz, apród, és még a Facebookon is szoktak hirdetni pl.... Én is azt gondolom, hogy nem kell ragaszkodni a fajtatiszta kutáykhoz. Lakásban egyébként csak kistestű kutyát lehet tartani, mert minden más állatkínzás.
Remélem, hogy hasznos tippeket adtam....
"Mi egy háztól vettünk ahol sem tenyésztés sem törzskönyvezés nem folyik."
Tehát egy mocskos szaporítót támogattatok húszezer forinttal. Gratulálok, veregesd vállon magad.
"Évente egyszer szül a kutya, ennyi."
Igen, ezt hívják szaporításnak. Összerakják azzal a kannal, aki épp kéznél van, és ahányszor lehetőség van rá, összeeresztik őket. Az ellés kimeríti a szuka szervezetét, aki nem is biztos, hogy egyáltalán tenyészthető lenne (ami azt is jelentheti, hogy a "szokásos" egészségügyi kockázatokon - gennyes méhgyulladás, rák, herpesz - felül pluszban veszélyezteti a szukáját. Mindezt gondolom mindenféle komolyabb állatorvosi felügyelet, de adj' Isten szűrések nélkül.
"Ami nekünk jó volt hogy nem túltenyésztett kutyát vettünk mert második álmos volt. Szerintem az a legjobb ha minél alacsonyabb ez a szám mert akkor nincs túltenyésztés és nincsenek elkorcsosodva a kutyusok."
Micsoda??? :D:D:D:D Megmondom őszintén, ekkora épületes f@szságot még SOHA nem olvastam (még gyakorin sem, ami azért nagy szó!). Szerinted tehát egy kutya azért túltenyésztett, mert sokadik alomból származik??? Gratulálok, szerintem nyiss meg szépen egy új ablakot, írd be, hogy "www.google.hu", a keresősávba gépeld be a "kutya" szót és olvasd el amit csak találsz, asszem számodra minden új információ lesz :) Talán azt is megtudod, mi a különbség egy szaporító és egy tenyésztő között, és nem leszel büszke a húszezres havanese-JELLEGŰ keverékedre.
Én nagyon ajánlom ezt a fajtát. Remélem segítettem.
van egy olyan weboldal, ahol rákereshetsz kulon mérettol fuggoen kutyafajtákra, de nem tom mi a neve. :) azért írok pár fajtát: bichon havanese, bolognese, frise, csivava, yorkie, cocker vagy cavalier spániel, westie, mopsz, palotapincsi, nekem ezek tetszenek :) nagyon kedves kis kutyák, már csak kinézetre is, bár árban nem tudom... a bulldgo is szimpi, állítólag nagyon család-barát kutyus. :) bár sokaknak kulsore nem jon be.
am velunk 4 éve él egy kutyus, mi úgy vettuk, hogy lehetett volna torzskonyvvel kérni, de anélkul kértuk, 20 ezer volt :) egy cockert is kaptunk 20 ezerért, és o is fajtatiszta :) (remélem :D ) és ha nem az akkor mi van? nem akarom szaporítani vagy ilyesmi :) ha meg az van h "jajj akkor beteg lesz" ezesetben ellent mondtok onmagatoknak, mert a menhelyi kutyusok nagy része is keverék kutya, ugyanúgy lehet beteg. ahogy egy fajtatiszta is. fúú az meg h fajtiszta vagy fajtatiszta lehet elgépelés is, a lényeg h tudjuk mire gondolt, aki írta. nem?? vagy nektek nem volt egyértelmu h fajtatisztára gondolt? de télleg itt mindenkinekm okoskodni kell??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!