Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistestű kutyafajták...

Milyen kistestű kutyafajták vannak? Szeretnék kutyát venni. És árban ne legyen több 25ezernél.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 7. 13:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
92%

És ha 6 éves volt,ami azt jelenti,h minimum 6 évvel ezelőtt vetted 30ezerért,akkor nem gondolod,h azóta a minőségi kutyák ára is emelkedett?

Mindenhol drágul az élet,csak nézz körbe a boltokban.Akkor szerinted,ha ma egy kiskutyát odaadnak 25ezerért,az fedezi minden kötelező dolgát és egyéb kiadását a "tulajnak"?Azzal még 0-ra sem jönne ki,ha csak önmagában az oltások és a táp árát nézzük.

Van 25ezred most,rakd el és gyűjtögess hozzá,hogy tudj venni egy normális helyről kutyát,vagy nézzél szét több menhelyen,vagy fajtamentőknél.

Pl. Westie fajtamentés is van,ha őket szereted.

2013. ápr. 7. 14:45
 12/52 anonim ***** válasza:
22%
3-asvagyok. A válasz 12%-ban hasznosnak tűnik. És miért kelet lepontozi? Talán a palota pincsi nem számít kutyának? Vagy hülyeséget írtam. Ezt már komolyan nem értem. Aki normális választ írt azt lepontozzák akik csak fikázzák az embert azt meg nem pontozzák le. Furcs világban élünk. 25000Ft-ért már lehet kapni normális kutyákat is!!!!!!
2013. ápr. 7. 14:50
 13/52 anonim ***** válasza:
80%
25ezerért pont szaporítótól lehet szerezni beteges, fajtajelleget nem viselő kutyát. Hajrá, vegyétek csak ezeket a szerencsétleneket, nehogy meg tudjunk szabadulni a szaporítóktól....
2013. ápr. 7. 14:55
 14/52 anonim ***** válasza:
69%
Ez már provokáció. Ha tudod, hogy van ennyiért és más válaszát nem fogadod el, miért kérdezed meg?
2013. ápr. 7. 15:11
 15/52 anonim ***** válasza:
70%
Elárulom, kedves kérdező, hogy 6 évvel ezelőtt 30 ezer annyi volt, mint most 60-70..... Rakj csak még egy kicsit ahhoz a 25-höz vagy fogadj örökbe.....
2013. ápr. 7. 15:58
 16/52 anonim ***** válasza:
A mi Toy uszkárunkat 35 ezerért hozztuk egy szaporítótól most több mint 150 ezret költötünk rá 2-szer elájult és elkapot egy bélgyulladást is megfogadtam legkozelebb csak tenyésztőtöl veszünk kutyát , ja és nézétek meg a kutyát ne döljetek annak be hogy "mi majd elviszük a kutyát" nézzétek meg magatok a kutyát és hogy hol él és ordenáli helyekről ne hogy elhozzátok ja és mi evéss gondokkal is küszködünk most 6 hónaposak vagyunk...
2013. ápr. 7. 17:29
 17/52 A kérdező kommentje:

Kedves 3.válaszoló!Nem én pontoztalak le!Én azt nyomtam,hogy szerintem hasznos...Mások voltak.

Röhejes már ami itt van.30ezerért minden volt a kutyához!!MINDEN!!!!A kutyák ára nem úgy megy mint a kenyér ára...

Na,de kösz a tanácsokat.

2013. ápr. 7. 18:23
 18/52 sippara ***** válasza:
100%
Tehát a kutyák ára egy fix összeg, harminc ezerért adták el az első kutyát még az ókorban, és évmilliók múlva is ugyanennyi lesz, tehát önmagában egy időszaktól, társadalomtól, pénzügyi helyzettől független fogalom? Istenem... legalább néznél utána egy kicsit a pénz fogalmának, mielőtt ekkora címeres okleveles diplomás phD-s baromságot "papírra" vetsz....
2013. ápr. 7. 18:33
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogyne. Hisz nem változott a kutyakaja ára se, az oltásoké se, a kiállításoké se, a felszereléseké se, minden fillérekbe kerül ma is...NE legyél már gyagya kérdező!
2013. ápr. 7. 19:59
 20/52 anonim ***** válasza:
24%
Hülyék vagytok Mi nem rég vettünk 25-ért fajtiszta labradort
2013. ápr. 7. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!