Milyen kistestű kutyafajták vannak? Szeretnék kutyát venni. És árban ne legyen több 25ezernél.
És ha 6 éves volt,ami azt jelenti,h minimum 6 évvel ezelőtt vetted 30ezerért,akkor nem gondolod,h azóta a minőségi kutyák ára is emelkedett?
Mindenhol drágul az élet,csak nézz körbe a boltokban.Akkor szerinted,ha ma egy kiskutyát odaadnak 25ezerért,az fedezi minden kötelező dolgát és egyéb kiadását a "tulajnak"?Azzal még 0-ra sem jönne ki,ha csak önmagában az oltások és a táp árát nézzük.
Van 25ezred most,rakd el és gyűjtögess hozzá,hogy tudj venni egy normális helyről kutyát,vagy nézzél szét több menhelyen,vagy fajtamentőknél.
Pl. Westie fajtamentés is van,ha őket szereted.
Kedves 3.válaszoló!Nem én pontoztalak le!Én azt nyomtam,hogy szerintem hasznos...Mások voltak.
Röhejes már ami itt van.30ezerért minden volt a kutyához!!MINDEN!!!!A kutyák ára nem úgy megy mint a kenyér ára...
Na,de kösz a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!