Milyen kistestű kutyafajták vannak akik tarthatóak kisebb lakásban?
Szia!
Nekem csivavám van,kertesházban élek,a csivim mindíg itt van velem bent a házban,napjában többször kiengedem a kertbe sétálgat és elvégzi a dolgát is:) Ha jó az idő és süt a nap,akkor napozik kint a kertben,de általában mindíg bent van,szeret ott lenni ahol én vagyok:) Ha elmegyek itthonról nem szomorú,pihenni szokott vagy alszik,elfoglalja magát,mikor megjövök nagyon örül,ugrál és csóválja erősne a farkát:)olyan cuki:)Nagyon szeretem a csivavámat amúgy szuka és 5éves krémszínű:)most is itt fekszik velem az ágyban. Nagyon védelmező,de azért barátságos is másokkal jó jelző kutya is!Mivel rövidszőrű ezért nincs vele gond, nem kell fésülni én egy évben 2szer elviszem a kutyakozmetikushoz ahol megfürdetik, levágják a körmét fülét szemét kitisztítják,bűzmirigynyomás és stb...Valamint állatorvoshoz egy évben egyszer viszem el a kötelező veszettség elleni és a kombinált oltást szokta megkapni:) Tavasztól őszig pedig csöpögtető a kullancsok és egyéb elősdik ellen...A tartása nem drága,mondhatnám a legolcsóbb kutya,ha jól van tartava és tényleg egészséges,akkor minimális pénzből kihozható:)Nekem Ő egy évben az evéssel együtt 30ezer Ft-be kerül ebben bennevan az oltások,kozmetika és minden!!!Én nagyon szeretem a csivavákat,nekem más kutya soha nem is kéne,csivava párti vagyok nagyon!!Tudni kell még a csivavákról,hogy szagtalan,és nagyon ad a külsejére naponta többször tisztogatja magát mint egy macska:) Az én csivim a pocsoját is elkerüli és a sártól is írtózik,nagyon tiszta :) És a tisztaságot is szereti!!!:)A csivava a leghűségesebb kutyafajta szerintem:) Csak egy embert szeret igazán,de azt nagyon!!!!:) Esténként a szívemre hajtja a fejét,bújik...velem alszik az ágyban....:) Nagyon szeretem!!!Én csak ajánlani tudom neked a csivavát!!! Remélem tudtam segíteni!!!22/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!