Kistestű kutyafajták?
Erősen gondolkozom egy menhelyi kutyuson de azért kíváncsi lennék milyen kisebb méretű kutyafajták vannak. Társas házban az emeleten (lakótelep féleség de van egy kisebb kert) lakunk, a kiskutya alapvetően a folyosón, konyhában lakna de a szobába is bejöhetne ha itthon vagyok. Napközben 8-16-ig dolgozom, és néha pár napra el kell utaznom(havonta 1x-2x 1-2 napra)Akkor a szomszédom viselné gondját a kiskutyának. Szeretek kirándulni sétálni, munka elött és után vinném. Néha magammal tudnám vinni amikor elutazom. Milyen kisebb méretű fajták vannak? A tacskó nem hiszem hogy jó választás lenne mert elég sok lépcső van. A yorkitól,csivavától, francia bulldogtól,kiráz a hideg úgyhogy légyszi ne írjátok.
Keresgéltem neten de sajnos nem találtam olyan fajtát ami tetszene. Vagyis egy van de nem tudom mi a fajta neve vörös szőre és valamilyen terrier. Nagyon aranyos.
Bocsi elég igényes vagyok:)
Köszi a válaszokat
jó múltkor lementettem egyet amikor még nem felejtettem el a nevét.
Kerestem de nem találtam sehol a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!