Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi, macskások, mit veszítünk...

Mi, macskások, mit veszítünk azzal, hogy nem vagyunk kutyások?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 22:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kutyánál te állítod fel a szabályokat, a macskához pedig te alkalmazkodsz, egészen más a 2. A macska akkor boldog, ha megkapja, amire vágyik, a kutya akkor boldog, ha te adod meg neki, amire vágyik, lényeges különbség. A kutya nem azért van veled, mert te adsz neki enni, más vele a kapcsolatod.
2013. ápr. 10. 13:33
 22/22 anonim válasza:
Ez szerintem attól függ hogy, ki melyiket szereti legjobban... Vagy esetleg kinek milyen állata van. A kutyások ezer dolgot tudnak felsorolni arról, hogy miért jó, miért több a kutya a macskánál. A macskások meg forditva. Szóval szerintem ez szubjektiv. Rengeteg olyan dolgot lehet csinálni egy macskával amit egy kutyával nem. De ez ugyanigy van forditva is. És az nem minden esetben igaz, hogy a macska független állat. Kiskoruk óta nálam van két macska. Mindenhova követnek. Ha a nappaliból elmegyek a fürdőszobáig - ami kb 2 méter - utánam jönnek, ha bemegyek a szobába utánam önnek és leülnek mellém, esetleg az ölembe. Még akkor is ha nem simogatom őket. Kutyám is van. Kiskora óta nálunk van. Őt is nagyon szeretem. Ugyanúgy ragaszkodik hozzám. Szóval nekem nincs olyan hogy a macskák többek, mint a kutyák.
2013. ápr. 10. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!