Macskások! Tudnátok tippeket adni, hogyan lehet szép, rendes a lakásod két kiscica mellett?
Na erre én is kíváncsi vagyok. Most újítottam fel a lakásomat, megőrülnék ha az új bútorjaimban kárt okoznának.
Viszont nagyon szeretnék egy Sziámi kiscicát. A volt kanapéról tudok küldeni képet, amit 1 év alatt szedett 2 kismacska, mikor a volt barátnőm ideköltött. Valami szörnyűség amit műveltek.
Hogyan lehet rendes, és szép????
Virágok, fali virágtartóra, semmi sem legyen rágási elérhetőségben! Törékeny dolgok, mind elérhetetlen magasságban.
Mindennap porszívózás, minden 3. nap felmosás. Macskabútort érdemes venni, legalább 1,80 magasat, amit nyugodtan ugrálhatnak a cicák. Minden oszlopa szizálllal legyen, bevonva, hogy tudja a karmát élesíteni. De hidd el, ketten sokkal hamarabb lefárasztják egymást! Legyen furminátor, és több fajta fésű, amivel tudod, hetente 2x fésülni őket, vedléskor, mindennap egyszer. Jó, minőségi illatosított alom, ami abszolút nem érződik a lakásba, és prémium táp mindenképp!
Nos, hát nagyjából így sikerül nekem szépen tartanom, egy 85 m2-es lakást!
Amikor vendég jön, mindig csak akkor kérdezi meg, hogy (Jééé, van cica?) amikor már meglátja őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!