Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok az átlagosan szép és kellemesen csinos (nem cicababák) hölgyek, akik mellett nem legyeskednek a pasik?
"így nem is próbálkozok, elinalok rögtön, mert szerintem esélytelen a dolog"
Na itt a probléma. Ilyen önbizalomhiányos pasinak nálam esélye nem lenne!
Az miért zavar ha sokan meg akarják rakni? Az a lényeg, hogy hagyja magát a lány vagy nem. Szabad akarata van neki is, nem csak a fickón múlik.
Körülöttem nem legyeskednek, nem is tartom magam rondának és a környezetem sem, viszont nem hiszek benne, hogy leszek még valaha szerelmes...
21/N
keress... én átlagos, nem cicababa vagyok, de tudod, így meg én nem kellek senkinek... :"D
20/l
De utálom az olyan embereket, akik olyan párt akarnak, aki csak nekik tetszik, senki másnak... Ilyen nincs, válassz magadnak akkor csúnya, bunkó, kellemetlen társaságú lányt, na ő majd csak neked fog kelleni.
De egy szép, kedves, barátságos lányért odalesznek a férfiak, ez ellen nem tudsz mit tenni. Én épp ezért szakítottam több éves kapcsolatban, mert a volt barátom megsértődött azon, ha valakinek tetszek, ha odajönnek hozzám...stb
Inkább szerezz egy kis önbizalmat, mert ezt kevesen tudják tolerálni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!