Kutyások/macskások számotokra mennyit érne meg az, hogy egy napra le tudnátok adni a kutyátokat, ahol foglalkoznak vele, futnak, játszanak, időben megeteteik, esetleg beadják a gyógyszereit?
A szomszédom kért ilyen szolgáltatást tőlem de pénzért cask nem tudom menny a reális ára,amit elkérhetek tőle.
Gazdagabb nő.
Barátnőmék állatotthonában 1000Ft a panzióztatás.
Nekem semennyi pénzt nem érne meg, nem szívesen bíznám másra a kutyámat.
Nem szeretem másra bízni a kutyámat, de ha muszáj akkor csakis olyan ismerős jöhet szóba aki nem pénzért tenné, nem azért mert én spúr vagyok, hanem mert akikre rá merném bízni azoknak ez nem nyűg, ugyanúgy oda vannak a sajátjaikért, mint én az enyémért, és nem fogadnának el egy fillért sem.
Amúgy 1-2e Ft a reális naponta, ha csak egy napról lenne szó akkor mondjuk lehet elkérnék 2,5-3e Ft-ot tőle.
Nem tudnának nekem annyit fizetni, hogy másra bízzam a kutyáimat.
Viszont, akinek van erre pénze, attól kérd el bátran, legalább egy ötezrest per nap, és a kaját ő adja.
1500. Dragabban van mar panzio is, es ha ilyen arat mondasz, nem fogja azt gondolni, hogy le akarod huzni penzzel.
Termeszetesen ezt ugy szamoltam, hogy a kajat o adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!