Kutyások/macskások számotokra mennyit érne meg az, hogy egy napra le tudnátok adni a kutyátokat, ahol foglalkoznak vele, futnak, játszanak, időben megeteteik, esetleg beadják a gyógyszereit?
Figyelt kérdés
A szomszédom kért ilyen szolgáltatást tőlem de pénzért cask nem tudom menny a reális ára,amit elkérhetek tőle.
Gazdagabb nő.
2012. dec. 14. 15:43
11/11 anonim válasza:
Nálam most "haveri alapon" (ismerős ismerősének az ismerőséé a kutya) 500/napért van az eb, lassan harmadik hónapja. Amúgy nem foglalkozom panzióval, csak eseti dolog. De a piacon olyan 1-5000 között mozognak a panzióárak, én egy napra olyan 1-2ezret kérnék el nagyjából, de ez függ a kutyától, a foglalkozástól, attól, hogy ez mennyi pluszmunka (pl. ha saját kutyával úgyis sétálsz, akkor nem olyan megerőltető a másikat is vinni), meg hát attól, hogy csak egy napról van szó, egy hétről vagy egy hónapról. Szerintem ha már csinálod, és semmi szakmai igényt nem támaszt a feladat, akkor igazodhatsz a piac aljához gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!