Amstaffommal fedeztethet a tenyésztö?
Ha nincs külön kitétel erre a szerződésben, én egy métert sem mennék, pláne ha nem járna belőle semmi sem.
Egyébként a kutyád le van szűrve? Van valami eredménye? Vagy csak egyszerűen normális és egészséges?
Melyik kennel? Meg a másik hogy miért nem olvastad el a szerződést? Nem akarok csúnya lenni, de szerintem 300 kilométerrel megteheted hogy leignorálod ha nem akarod ezt az egészet, megmondod hogy nincs neked időd erre és pénzed sem.
Nem tudom, legalább is nekem fura ez hogy megjelenik a muksó és akkor "te figyu add már ide a kutyádat egy dugás erejéig", lehet az sem tudja hogy milyen a kutyád, hacsak nem látogatja, de mivel 300 km a távolság, ezért ezt kizártnak tartom. Nem-e valami úri szaporító?
Off: Ha a kérdezőnek szuka kutyája lenne, azt is kölcsön kérhetné fedezésre a "tenyésztő", vagy ez csak a kanokra vonatkozik?
ma 15:45
A szerződésben van 1 fedezésre igény.
A tenyésztő csak tudja, milyen az általa tenyésztett kutya. Az ő dolga, hogy fedeztet-e vele, vagy sem akár látatlanul is.
#14 Szukáknál is van ilyen, tudok olyanról hogy 3 fedezésre tart igényt a tenyésztő és cserébe ingyen adta a kutyát az illetőnek.
Egyébként kérdező szerintem nincs miért aggódnod, legtöbb esetben a szukát viszik a kanhoz hogy magabiztos legyen a kan fedezéskor, de ha nálad még sem így lenne szerintem gondoskodik majd a tenyésztő a kutyád utaztatásáról. A kölykökből meg nem hiszem hogy adni fog (vagyis ingyen nem fog) de hisz ez áll a szerződésben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!