Van egy 4honapos stafford kutyám, nem jo az emésztéserendszere, megy a hasa és hányingere van, mit adjak neki hogy helyre jöjjön? Tejföl?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 08:27
61/70 A kérdező kommentje:
szia. már most reggel adtam neki virslit és meg ette :) jobban van hála :) köszönöm a segítségeket
2013. ápr. 6. 07:54
62/70 anonim válasza:
Ennek nagyon örülök:-)
Egészséges boldog, hosszú életet kívánok nektek.
63/70 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönjük :) azt nem tudod mit lehet ilyenkor neki adni enni hogy lassan épüljön fel? mert gondolom nehéz kaja még kizárva
2013. ápr. 6. 09:27
64/70 anonim válasza:
Szerintem inkább arra figyelj hogy többször kis adagokat kapjon hogy ne terhelje a gyomrát. Esetleg ajánlanám hogy főzz neki rizst meg csirkét és reszelj bele zöldséget, esetleg almát. Nállunk ez mindíg bevállik roboráló kosztnak.
65/70 A kérdező kommentje:
oké :)
2013. ápr. 6. 09:42
66/70 Hovarju válasza:
Örülök, hogy jobban van. Most már csak arra figyelj, hogy hirtelen ne egyen túl sokat. Inkább többször kínáld egy kevés étellel.
67/70 A kérdező kommentje:
köszi, arra ügyelek én is
2013. ápr. 6. 14:55
68/70 A kérdező kommentje:
meddig etessem rizs el? már nincs vele bírás :)
2013. ápr. 7. 09:14
69/70 anonim válasza:
Ha úgy látod hogy jól van ad neki amit enni szokott, max az első alkalommal kevesebbet kapjon. Örülök hogy jól van:-)
70/70 A kérdező kommentje:
jolvan, köszi :)
2013. ápr. 7. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!