Van egy 4honapos stafford kutyám, nem jo az emésztéserendszere, megy a hasa és hányingere van, mit adjak neki hogy helyre jöjjön? Tejföl?
Megint kéne beszélned az orvossal,hogy gond van.Mármint azzal,aki infúziózta,nem az idiótával.
Ha parvo ellen rendesen volt oltva,hogy kaphatta meg?Nekem mindig oltva lettek ellene a kutyáim,és még akkor se fertőződtek meg,mikor a kertszomszéd kutya parvos volt.
Milyen oltásai vannak eddig?Mióta van nálad?
Jobbulást kívánok a kutyának!
A lehető legfontosabb az, hogy ne száradjon ki. Jó lenne, ha 2 óránként kiskanállal adnál neki kamilla teát. Az sem nagy baj, ha kihányja. Esetleg az ínyét megnedvesítheted neki.
Reméljük ez javulás. A doki mit mondot, nem kell vissza vinni?
Arra vigyázz hogy egyszerre csak keveset igyon mert a sok folyadék is megtehelheti a gyomrát és attól is hányhat. Tudom milyen nehéz most neked, sajnos volt parvós kutyám, sikerűlt megmenteni de nem volt könnyű. Én kb negyed óránként itattam kanállal, mézes kamilla teát és erős húslevessel felváltava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!