Van egy 4honapos stafford kutyám, nem jo az emésztéserendszere, megy a hasa és hányingere van, mit adjak neki hogy helyre jöjjön? Tejföl?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 08:27
11/70 A kérdező kommentje:
de hát nem eszik semmit se, adtam kanállal a szájába ugy nyelte le de ki jön belőle! :(
2013. ápr. 4. 10:01
12/70 anonim válasza:
Nem lehet hogy parvós? Az is hányással és hasmenéssel jár.
Szerintem jó lenne ha elvinnéd dokihoz de nagyon gyorsan! Nem bágyadt, lázas, kedvtelen?
13/70 A kérdező kommentje:
azt mondta lehet virusos de ilyenkor nem lehet vele mit csinálni, vagy tul vészeli vagy .... :( hát itt a közelbe nincs egy normális állatorvos b..meg.
2013. ápr. 4. 10:17
14/70 anonim válasza:
A vírusossal is lehet mit kezdeni. Hol laktok? Hátha talunk valami normális dokit. Szerintem sűrgősen infúzíóra lenne szüksége, mielőtt kiszárad.
15/70 MrHard válasza:
Jó neki a kefir, nyugodtan adhatod neki + valami száraz kekszet, vagy ilyesmit...
16/70 A kérdező kommentje:
Szatmárcseke. vizet azt tud inni és ivott is nem rég. nyálat hány szegény :( adtam neki kefirt és azt is kihányta :(
2013. ápr. 4. 10:26
17/70 anonim válasza:
Jó eldugott helyen laksz. Nyíregyházán a Kelet-Vetet tudnám ajánlani, bár gondolom elég messze van. A ti dokitok mi alapján diagnosztizálta a kutyát egyáltalán? Az meg normälis hogy habos nyálat hány hiszen nincs semmi a gyomrába.
18/70 anonim válasza:
Bocs, kegyetlen lesz amit mondok, de miért vállaltál így kutyát??? Ha nem tudod a megfelelő orvosi ellátást biztosítani?? Vans zíved szenvedni hagyni???
19/70 A kérdező kommentje:
itt el van ájulva az állatorvos. most viszem be gyarmatra és kötnek rá infuziot mert virusos. remélem felépül :(
2013. ápr. 4. 11:34
20/70 anonim válasza:
Ok majd írd meg légyszives hogy mit mondot a doki. Meg esetleg később is hogy jól van e. Azt hogy érted hogy el van ájulva a doki, magától esetleg? 17-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!