Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi ez az új őrület, hogy...

Mi ez az új őrület, hogy házőrzésre a riasztó való?

Figyelt kérdés
Sokat ovlasom itt, hogy sokan azt ajánlják, hogy ha házat akarunk őrizni riasztót vegyünk ne kutyát. Szerintem egy roti, nj magában elriasztja az esetleges betörőt és másik ház után fog nézni nem? Ha pedig esetleg illetéktelen személ y akarna bejönni az udvarra akkor rátámad. Nem midnenki van felszerelve gázsprayvel vagy méreggel... 2-3 kutya amelyik jó hangos és rémisztő, szerintem igen is elrettentő egy betörőnek. Nem így gondoljátok?
2013. ápr. 1. 00:56
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ja és valaki említette, hogy lepontozzák azokat akik a riasztó mellet érvelnek. Én saját kérdésnél max felpontozni szoktam vagy a bunkókat le. Itt egyiket sem tettem.
2013. ápr. 1. 23:28
 32/36 anonim ***** válasza:
75%

"LAtom aki a kutya mint hazorzo ellen ervelz az jol lett huzva. Kedves kerdezo minek kerdez, ha amugy is prekoncepcioja van."

Igazabol 2 mondat volt tolem. Az, hogy ki huzta le, nem mondtam, hogy te. Csak azt, hogy le lett huzva. Bar azota alakul:)

Neked meg prekoncepciod van, igazabol nem hiszem, hogy erdekelt az emberek velemeny, te akartad kitenni a te sajat velemenyed.

Az, hogy az ember nem akarja, hogy a kutyajat fejbeb...ak egy vascsovel, abban semmi felmagasztalas nincs. Inkabb csak nem erted, de meginkabb nem tetszik amilyen valaszokat kaptal:)

Fuss neki az olvasasnak megegyszer, mert a zsak krompedat :) senki nem akarja riasztoval vedeni..

2013. ápr. 2. 01:01
 33/36 A kérdező kommentje:
Érdekelnek a válaszok, ha te nem úgy érzed jelentsd a kérdést és a moderátorok törlik, ha ők is úgy gondolják. Nem állítottam, hogy egy profi betörő bandát aki a milliós értéktárgyi ra utazna azt megállítja egy kutya, de igen is elrettentő szerepe a besurranók ellen. Ha meg riasztód van a profik azt is kicselezik és a kutyát ugyan úgy megölhetik bent a lakásban. Biztos előfordulnak esetek, hogy leütik vagy megvakítják de ennyi erővel gyereket se vállalok, mert elütheti az autó.
2013. ápr. 2. 08:56
 34/36 anonim ***** válasza:
Igen biztos így van. Vagy szerinted csak fura egybeesés, hogy a legnevetségesebb indokokkal legalább kétszer becsöngettek hozzánk kétes alakok mielőtt betörtek volna és állandóan a környéken mászkáltak?
2013. ápr. 2. 15:32
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
'hogy nem azt tartom helytelennek ha valaki kiengedi a kutyát a kertbe ' Oh valóban nem tartod helytelennek? xD Még jó, hogy te megengeded... Lassan börtönbe fogják zárni azt aki nem alszik egy ágyban a kutyájával és nem viszi magával még sz*rni is. A kutyának nem lesz semmi baja attól, hogy kint lakik vagy kint IS lakik és nem csak kiengedik néha a kertbe HA felelős gazdája van. Ez az egy ami számít az életben. Nekem nem azért van egy bazi nagy kertem hogy a kutya a házban kuksoljon. Érdekes módon ennek ellenére el tudom vinni sétálni meg kutyaiskolába és versenyekre, engedelmes vizsgái vannak többek között. Amit a legtöbb elkényeztetett ágyban alvó Fifike nem mondhat el magáról!
2013. ápr. 2. 15:42
 36/36 anonim ***** válasza:

"de igen is elrettentő szerepe a besurranók ellen."

Ezt szajkozza neked mindenki, hogy azok ellen max.. MOndom, hogy nem olvasol:)

Riasztos temaban meg ne a JAmes Bond filmeknek hidj.

2013. ápr. 2. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!