Mi ez az új őrület, hogy házőrzésre a riasztó való?
"Utolsó vagyok , sztem nem szabadna engedni hogy a kutyát kertben tartsák, mint ahogyan jó pár külföldi országban ez már be is van tiltva."
Valakik meg azért tüntetnek, hogy a lakásban ne lehessen őket tartani, mert ott szenvednek. :) Nyilván fajtafüggő is, hogy melyik hol érzi jól magát. Egy malamut 0 fok körül kint a hóban érzi magát a legkomfortosabban. Egy csivava meg nyilván a meleg lakásban. :)
Kérdezőnek:
Gondolom aki azt írja, hogy vegyél riasztót, ha védekezni akarsz a betörők ellen, arra gondol, hogy a kutyát ne csak egy eszköznek tekintsd, hanem társnak. De igazad van, hogy a kettő nem zárja ki egymást! Szóval szerintem is a kutya jó házőrző lehet, nincs ebben semmi rossz. Ez ugyanolyan őrület, mint az, hogy nem szabad maradékkal etetni a kutyát, pedig nincs abban semmi rossz, ha a tápot néha kiegészítik hússal, rizzel, csontokkal, sőt! Bocs ez egy kicsit már off volt.
Kutya maximum esélycsökkentő mint pl az is, hogy jól megvilágított útszakaszon laksz, mennyi kocsi parkol a ház előtt, van-e automatikus fény stb.
Ezeknek a kombinált használata bírhat rá egy betörőt, hogy más házat válasszon. Én amúgy egy kamerát szerelnék fel...
a kutya mit sem ha beakarnak menni..a többiek leírták már,újra nem írom le csak egy esetet..
mamáméknak két kaukázusi keverékjük van jó nagyok és tekintélyt parancsoló a kinézetük,(meg van egy mudi keverékjük)
a két 50 kg-os kutyát lazán leszedálták,szemükbe fújtak vmit és cső,szerencsérre nem lett bajuk,de lazán betörtek amíg mamámék nem voltak otthon!
ennyit ér a kutya mint házőrző a mai világban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!