Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akkor én most szemét vagyok?

Akkor én most szemét vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mostanában eléggé sokat olvasgatok itt a gyk-n és feltűnt, hogy nagyon ki van élezve a szaporító-tenyésztő téma.

Én vettem egy családtól egy kölyökkutyát, ami bevallom, szerelem volt első látásra, ha helyette azt mondták volna, hogy itt egy 500.000-res tk, x,y nyertes kutya, sem kellett volna, mert már megtörtént a nagy találkozás az én kiválasztottammal.

Nekem nem áll szándékomban őt tovább elletni, ezt mi sem mutatja jobban, hogy már ivartalanítva van.

Sok kérdésél írják, hogy ezzel rontom a fajta állományát.

De, nem értem, hogy miért, amikor én már ivartalanítottam, más kutyámmal se volt soha "véletlen almom"

A tőlem telhető lehető legjobbat adom meg a kutyámnak, sportolunk, tanulunk, bemutatózunk, szóval sok foglalkozást kap.

De, az itt olvasott kommentek szerint nekem az jön le, hogy lehetek én akármilyen gazdája a kutyámnak, egy felelőtlen rossz gazda vagyok, és nekem nem való kutya.

Alá írom, hogy menhelyről is lehet hozni kutyát, de nekem az én kutyám kellett, és ha pl én, és még rajtam kívül sokan nem vesszük meg a szaporított kutyát, akkor ő is vagy menhelyen lenne, vagy rosszabb körülmények között végezné.

Akkor ezért most én lennék a bűnös?

2013. márc. 25. 08:11
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
89%
A tenyésztőtől származó kutya ha örökletes betegségben szenved, akkor a tenyésztő kárpótol. Akár visszaveszi a kutyát (bár ez szokott a legkevésbé jellemző lenni) vagy fizeti az orvosi kezeléseket. Vagyis garanciát vállal a kutyára! Nyilván nem tenné, ha olyan sok beteg kutya kerülne ki a kezei közül.
2013. márc. 25. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!