Mi a véleményetek erről? Virágzik a szaporítás!
Szörnyű látni, milyen simán megy a szaporítás, az emberek érdeklődnek, lájkolnak. Tudom rengeteg ilyen van, de felháborított, mikor kiadta nekem a facebook.
Szerintem ez a tipikus esete a jószándékú ámde tudatlan szaporítónak. Nem látta még meg az összeföggést, a nagy országos egészt, csak azt hiszi, hogy ő majd jó gazdát kerít a kutyáinak.
Megosztogatja a Cocker Rocker Spániel mentés képeit, és nem érti, hogy épp nekik gyártja a kutyákat ő maga is, ha nem közvetlenül, akkor közvetve.
Minden ami nyilvánosan meg van osztva, az publikus, bárki megoszthatja, véleményezheti.
Egyébként meg szaporítás mindig is volt és mindig is lesz, mert sokaknak csak az ár számít (ebben az országban pedig kifejezetten). A tanulópénzt majd később fizetik meg és csak reménykedni lehet, hogy rájönnek, miért is. Amit te tehetsz, az annyi, hogy nem veszel szaporítótól kutyát és ha valaki a véleményedet kéri, elmondod.
Van a fenti példánál rosszabb is. Ezzel is nagy károkat okoz az illető, hiszen a pokolhoz vezető út is sokszor jó szándékkal van kikövezve. De amikor valakinek 10 kutyája van és orrba-szájba elleti őket, minimális ellátást sem biztosítva nekik, a kölykök már pár hetes korban láthatóan betegek, csököttek, na, nálam az veri ki igazán a biztosítékot.
Ne vegyen senki szaporítótól kutyát! Amiből csak lehet vegyél magyar terméket! Ne vásárolj nagy áruházláncokban, menj inkább kis magán boltokba és piacra! Ne vásárolj kínaiban! Ne menj kínai étterembe!Használj napenergiát! Gyűjtsd a szemetet szelektíven! Csak egészségesen étkezz! Egyél sok vitamint!
Ha nem tartod be mindet akkor azzal a szaporítókat, külföldi cégeket, gyógyszeripart támogatod, szennyezed a környezetet stb.
Ki az aki így él? Nagyon kevesen vannak! De ha ezeket nem tartod be azzal is ártasz...magadnak, a magyar gazdaságnak , a kutyáknak stb. Na ha majd így fog élni a többség akkor nem lesznek szaporítók sem...de addig igen és fölöslegesen háborogsz itt a neten!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!