Olvastátok már a www.haziallat.hu -n a a kutyákkal kapcsolatos részt, ahol kérdéseket lehet feltenni pl szaporodás ügyben? Sokkoló!
Az amit itt a Gyiken szoktak megkérdezni, az semmi ahhoz képest amit itt találtam, és úgy éreztem sokkolásként muszáj megmutatnom :)
Csak egy kis ízelítő:
Testvér sex
Első tüzelés, staffi alompusztulás
Első tüzelés, első ellés nyúlszájú yorki.
Részvétem a gazdinak, de lefogadom hogy szaporító volt.
Dokit is sajnálom hogy ilyen nyugodtan kell válaszolgatnia,gondolom ő is fortyog a dühtől ilyen esetekben.
Kutya.hu állatorvosi rovatába na ott megmondja a doki a frankót legalább,mikor ilyenekkel zargatják,meg hogy lábra se tud állni már a kutyám mit csináljak?
Nem lennék jó tanácsadó azt hiszem,elküldeném őket melegebb éghajlatra az biztos.
Felelőtlen,buta emberek,miért van ennyi belőletek?
A dokikat sem értem, ahol pl szándékosa fialtattak 10 hónaposan, ami nyilván nem baleset volt, ott azért jobban le kellett volna cseszni a gazdát.
Megnézem majd a kutya.hu-t, addig is tud valaki linket adni egy lecseszős esethez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!