Mi a véleményetek erről? Virágzik a szaporítás!
Szörnyű látni, milyen simán megy a szaporítás, az emberek érdeklődnek, lájkolnak. Tudom rengeteg ilyen van, de felháborított, mikor kiadta nekem a facebook.
Ez borzasztó.
Szerintem azért tud ennyire működni a dolog, mert az emberek nem tájékozottak a témában. Fogalmuk sincsen arról, hogy rosszat tesznek azzal ha szaporítótól vásárolnak. Főleg akinek mondjuk első kutya, és nem jártas az ilyen dolgokban. Csak azt látják, hogy cuki és olcsó, és azt hiszik csak azért ilyen olcsó, mert nincs törzskönyve, nekik az meg úgy sem kell.
Sokkal nagyobb hírverés kellene ennek a témának, így biztos vagyok benne, hogy a jó érzésű emberek nem vásárolnának szaporítótól. Persze ezzel nem lehetne teljesen visszaszorítani a dolgot, de a megfelelő tájékoztatás biztosan sokat segítene.
Nemrég még én sem tudtam ám, hogy mit jelent az, hogy szaporító, azóta vagyok vele tisztában, amióta örökbe fogadtam egy kutyust, aki egy szaporító pincéjében élt éveken keresztül bezárva, mint "tenyészkan". Előtte nem volt kutyám, így nem is foglalkoztam ezzel a témával. Vásárláson meg nem is gondolkodtam, csak örökbefogadáson, így nem volt okom utána olvasni.
sajnos az utolsót éjjel elvesztettük. Így maradt 2 arany szinű, 2 fekete barna /mint az anyuci/ 1 arany fekete szemöldökkel... Ő a legkülönlegesebb...!!!!
ez van az egyik kép alatt... :(
Nem túl bizalomgerjesztőek a szaporítók, én biztos nem vennék tőlük kutyát, még ha nem is tudnám mi az a szaporítás...
Húsvétra jó ajándék... csak felelős gazdinak!!!
Ez is a képek alatt volt, besz@rás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!