A morgás előrejelez valamit?
Igenis bármikor ki lehet venni a kutyád szájából még a legfinomabb velős csontot is ha úgy van. Bármikor beletúrhatok a kutyám szájába,sose morogna meg!
Gyakorold ezt vele sokat, ha lerakod az ételét vedd el tőle majd rakd le újra,ha nem eszi meg 20 percen belül szintén vedd el és csak következő etetésnél add oda neki és nyúlkálj bele az ételbe. Az is jó ha az ételét először átforgatod a kezeddel hogy érezze az a te tulajdonod,te uralod az ételt minden helyzetben nem a kutya!
Jobb is hogy ki jött rajta ez ilyen fiatalon így könnyebb korrigálnod.
Csonttal is csinálhatod ezt,lerakod,majd elveszed tőle utána szintén ismétled. Ha morogna,támadna azonnal fegyelmezd egy erős hangjelzéssel zökkentsd ki a lelki állapotából.
Úgy látszik alapból domináns személyiség a kutyád úgyhogy nagyon következetesen neveld őt,és tartsd be mindent a falkavezérségről!
Köszi a választ:)
Na, igen, jobban örültem volna egy könnyebb esetnek, de kész vagyok megbirkózni a természetével. Játékkal már gyakoroltuk, holnap is fogom csonttal.
Én befogadtam egy kutyust, és soha nem morgott meg, a mai napig a szájába nyúlkálhatnék evés közben is akkor sem csinálna semmit, ha eszik és arrébb rakom a tálját vagy megsimizem közben akkor sem csinál semmit, türelmesen vár még abbahagyom amit csinálok és folytatja az evést.
De a te kutyusod még nagyon kicsi, lehet tanítani, szerintem még tanulnia kell meg szoknia téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!