Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért harap a kutyám a helyén?

Miért harap a kutyám a helyén?

Figyelt kérdés

Féléves kan bullterrier, egyebként nagyon aranyos és szófogadó, de néha, főleg este, a helyén nagyon barátságtalan lesz, párszor rámmorogott, kéz felé kapott (ezért megszidtuk, megráztuk ). Látszik amikor ilyen kedve van, sunyít, füleit hátracsapja, ha ekkor simogatja meg az ember, szóval inkább nem zavarom, de néha muszáj. 2x már megharapott. Valamennyire elvertem érte (sokkal kevésbbé mint amennyire haragszom). Evés közben hasonlóan agresszív, de előtte fegyelmezetten ül, vár, és csak engedélyre kezdi el az evést.

Gondolom domináns agresszió lehet, de hogy kezeljük? Kb. a könyvekben írtak szerint neveljük, és látszólag működik is, a fenti 2 helyzet kivételével. Sajnos kutyaiskolába nem tudjuk mostanaban vinni, műtve volt a lába, és nem nagyon szabad mozgatni.

2013. márc. 5. 05:11
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Sajnos én csak remélem, hogy az egész nem igaz. De annyi embert ismerek, akik képesek ilyesmire és annyi ilyen történetet hallottam már az állatorvos ismerőseimtől is, hogy sajnos biztosra nem merem mondani.
2013. márc. 7. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!