Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet? A kutyám...

Mi baja lehet? A kutyám heréje felduzzadt, nagyon piros, néhány helyen már lilás, megállás nélkül nyalogatja és közben síró hangot ad. Állatorvoshoz most nem tudom elvinni.

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. júl. 31. 09:39
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Attól, hogy itt látatlanba elkezdünk találgatni, hogy mi a baja, még nem fog meggyógyulni. Vidd el állatorvoshoz, ha nincs rá pénzed, kérj kölcsön, vagy ha rendes a dokitok, meg tudod vele beszélni hogy később vagy részletekben fizetsz. Legközelebb pedig felelős állattartó módjára félreteszel pénzt az ilyen esetekre.
2012. júl. 31. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
És ha azt mondom, hogy megtámadta valami nagyon ritka, koreai vírus, amit a tigris szúnyogok csípése okozza, akkor mit tudsz csinálni? megtudtad mi a baja, elégedetten hátradőlsz??
2012. júl. 31. 09:52
 3/10 A kérdező kommentje:

Bocsi,de segítséget kértem és nem kritizálást.

Senki nem mondta, hogy elégedetten hátradőlnék..nem. Ha tudnám,hogy tényleg komoly,akkor megoldanám. Egyébként meg,nem engem kellene izélni,hanem az állatorvosokat akik 10.000 forintot kérnek el egy vizsgálatra..ha nem lennék felelős,akkor nagyban letojnám az egészet.

2012. júl. 31. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
a felelős állattartás az amikor felkészülsz az ilyen esetekre... és ha nagyon komoly a baja? Csak az állatorvos tudja megoldani...érdemesebb lenne elvinni, mint itt találgatni és várni, hátha történik vele valami..
2012. júl. 31. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

"Egyébként meg,nem engem kellene izélni,hanem az állatorvosokat akik 10.000 forintot kérnek el egy vizsgálatra"

Ezt azelőtt is tudtad, mielőtt kutyád lett. Remélem érted mire akarok kilyukadni.

Valamint mivel nyüszít is, fáj neki. Magától nem fog elmúlni.

Ja, és több kutyád vagy állatod ne legyen, ha alkalmanként nem tudsz vagy nem akarsz állatorvosért fizetni. Az állattartás ugyanis ezzel is jár. Tudom, hogy majd most kontrázni fogsz, de ha a fejed tetejére állsz, akkor is tudod hogy igazam van, a többi csak kifogás.

2012. júl. 31. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:

"....a here-magnagyobbodás hátterében a legveszélyesebb betegségek, mint a here-, a mellékheregyulladás és a hererák, stb. lehetnek. Jobb egy alapos kivizsgálást minél hamarabb elvégeztetni."

Állatorvosi válasz netről hasonló kérdésre mint a tiéd. Ennyi elég az alapos indokhoz, hogy dokihoz vidd?

2012. júl. 31. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Ez szerinted nem elég komoly ahhoz, h rohanj a dokihoz?
2012. júl. 31. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:

A kutyáknak elég magas az fájdalomtűrő képességük tehát ha már sír akkor nagyon fájhat neki.

Honnan tudnánk így látatlanban hogy mi baja? Az orvos megmondja.

Mond a dokinak h nincs pénzed majd részletekben fizetsz. A felelős állattartás nem azt jelenti hogy érdekel hogy esetleg van e baja a kutyának és fel jössz GYIK-re kérdezősködni.

2012. júl. 31. 13:04
 9/10 sippara ***** válasza:
65%
Ha férfi vagy, hát neked fájjon így, REMÉLEM, hogy te sem mész orvoshoz.
2012. szept. 3. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, mizu? Elvitted már orvoshoz?
2012. szept. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!