Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkie-bolondok!? Nézzétek a...

Yorkie-bolondok!? Nézzétek a spektrumot!

Figyelt kérdés
Hogyan neveljétek meg a kutyáitokat...
2009. szept. 11. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kiborultam tőle basszus! Nevetséges az ilxen!!!!!!!! ...sajnos vannak ilyen emberek :S... Akármennyire szeretem én is az állatokat, soiha nemengedném be az ágyamba, az asztalomra.. pff főleg nem engedném ,hogy neengedje ,hogyegyüttlegyek a szerelmemmel... ááááá durva!
2009. szept. 11. 19:00
 2/13 anonim ***** válasza:
bocsi gyorsan írtam :P
2009. szept. 11. 19:01
 3/13 A kérdező kommentje:

A csávót csodálom h még eltűrte... az asztalról a saját villájáról eteti a kutyát basszus.

Imádom énis a kutyámat (németjuhász keverék) de hogy a saját villámmal etessem? Nevetséges...

2009. szept. 11. 20:23
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
a yorkisok nem fognak erre írni,vagy ha igen akkor úgyis csak azt h ők nevelik,meg ők nem engednek neki ilyet,csak fifike nem szereti a gyerekeket,meg a hosszúhajú fiúkat,meg a piros polós lányokat,meg ha valaki túl gyorsan halad mellette stb... Szégyen ahogy a yorkisok viselkednek! Hihetetlenül UTÁLOM ŐKET! nem fognak írni mert szar beismerni h mindenkinek igaza van!
2009. szept. 11. 21:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
... én azt utálom a legjobban ,ha öltöztetik :S Ők is a műsorban öltöztették ,deegyik se játszott vele.. -.- amit igazán szeretettvolna a kiskutya -.-
2009. szept. 11. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Bár sajnos nem láttam a műsort, de azért azt elmondanám, hogy nem csak a yorkisok csinálnak ilyeneket. Az egyik barátnőm együtt aludt, evett a kutyájával kicsi kora óta, és amikor elment hozzá a barátja a kutya nem engedte be az ágyba a csaj mellé. És neki pl spániele volt.

Ez teljesen emberfüggő, és nem attól, hogy milyen fajta a kutya.

A yorkisokat nem kell utálni, nem mindegyik idióta. Bár a legtöbben csak divatból vesznek ilyen kutyát, és fogalmuk sincs, hogyan kellene nevelni. Ha nem vagy határozott és következetes kicsi termetük ellenére igazi terroristák lesznek.

Nekem is yorkim van, előtte volt már más kutyám, menhelyről fogadtuk örökbe. A yorkimat is ugyanúgy nevelem, mint a másik kutyámat(ő is valamilyen terrier keverék volt).

Szerintem ne a yorkisokat utáld, hanem azokat az idióta embereket, akik fajtától függetlenül ilyeneket engednek meg a kutyájuknak.

2009. szept. 12. 07:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónak igaza van. Nem mindegyik yorkis nem tudja,hogy hogy kell bánni a kutyájával.

Általában a gond a yorkisokkal,bichonosokkal,westiesekkel,beaglesekkel és egyéb divatkutyát tartó gazdikkal szokott lenni. Sajnos tökre elfeljetik,hogy nekik kutyájuk van.

Nekem nagy testű kutyáim vannak,lehet el is vannak kényeztetve egy kicsit,mert imádom őket,de azért vannak határok. Ágy,egy villával evés az tabu téma.

Lehet szeretni,imádni egy állatot,de azért vannak dolgok amik hozzátartoznak a kutyatartásoz,és ha ezeket nem ismeri/nem akarja ismerni a gazdi,akkor veszett ügy az egész.

2009. szept. 12. 09:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem általánosítva értettem, tényleg vannak normális yorkisok, de nem ez az átlag. És a többi "divat" kutyások ilyenek általában (azért nem ennyire mint a műsorban...szerencsére), hallottatok olyat hogy egy beaglet vagy tacsit így elkényeztetve? Nem mert Paris Hilton "kisasszony" pont yorkit vett előszőr és gyönyörű példát mutat vele.... most meg már hetente más kutyával látni a nagy "állatvédőt". Az ilyen kutyatartók azért vesznek yorkit, bichont, mert látják a tévében hogy milyen "aranyos"...
2009. szept. 12. 09:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig mostanában a beaglet sem kímélik.

Nagyon felkapott lett. Pont úgy mint az amstaff,golden vagy a labi,hogy a németjuhászt már ne is említsem.

Mondjuk az nem is annyira divatkutya,cska mindenki szemében az testesíti meg a tökéletes kutyát,amivel nincs is baj,csak annyi,hogy azt hiszik hogy magától lesz olyan okos mint a Rex felügyelő.

2009. szept. 12. 11:53
 10/13 A kérdező kommentje:
igen azért írtam kisebb testű kutyákat mert a nagytestű kutyákkal azért csak máshogy bánnak...
2009. szept. 12. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!