Mivel foglalkoznak a tenyésztők?
Figyelt kérdés
Mármint ugy értem hogy mit dolgoznak,hogy eltudjanak tartani 3-4 kutyát.2009. szept. 11. 10:57
1/9 anonim válasza:
Mindenki amihez ért ezen kívül.
2/9 anonim válasza:
A kutyatenyésztés lassan úri hobbi lesz,mert többet kell rá költeni,mint amennyi bejön. Most már a tehetősebbek foglalkoznak leginkább kutyatenyésztéssel,akik szeretik is csinálni.A foglalkozásuk nagyon sokféle lehet,de mindenképp olyan,ami mellett van idejük foglalkozni a kutyákkal,és még jól is keresnek.
A kutyaszaporítás persze egészen más dolog,abból még most is meg tudnak élni egyesek,és ők általában főfoglalkozásként űzik a dolgot..
3/9 anonim válasza:
Szerintem erre nagyon sok ember kiváncsi lenne, hisz ha annyira deficites egy kutyatenyésztés valamiből meg kell nekik is élni.
4/9 Winner of Royal Hill válasza:
A tenyésztők is dolgoznak, mint a normális emberek.
Ők is ugyanolyan munkahelyekre járnak mint bárki.
Csak ők mindenüket a kutyáikra költik...
5/9 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja ... én spec egy számtech boltban dolgozom napi 8-10 órát.
Ezzel pénzt csak a szaporítok keresnek.
6/9 anonim válasza:
Tudok olyan tenyésztőt, aki bankigazgató. :)
7/9 anonim válasza:
Azok közt a tenyésztők közt, akiket én ismerek a lehető legtöbb munkatípus előfordul, van aki villamosvezető, állatorvos, eladó stb. De én nem azt tapasztalom, hogy csak azok lehetnek jó tenyésztők, akiknek sok pénzük van. Sőt a legtöbb tenyésztőt nem veti fel a pénz, mert annyit költenek a kutyákra, kiállításokra amennyit csak megengedhetnek maguknak.
8/9 anonim válasza:
ismerek egy állatorvos, és egy pap tenyésztőt.
9/9 anonim válasza:
Én is szeretnék majd tenyészteni, és valószínűleg etológus vagy ilyesmi leszek. Engem nem érdekel hogy mennyit keresek, úgyis mindent a kutyáimra fogok költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!