Hogyan üdvözölhetem kutyáim hazatérve?
3 velős csont!
Egyébként, szerintem, ők lesznek az elsők, akik üdvözölnek!
Szerintem nem vagy farkas,nyugodtan üdvözöld őket:)
Ettől nem fognak lenézni a nagyyyy falkavezérségi pozicíódban :)
Szia. Ha ennyire a vezetői pozíciód miatt aggódsz, arra nem gondolsz, hogy 2 hónap alatt már valaki átvette a te szerepedet a kutyáid szemében?
Én is komolyan veszem a falkavezérségi dolgokat, de azért nem így. én nekem múltkorában 2 hétre el kellett mennem itthonról, és amikor hazaértem, eszembe se jutott, hogyha üdvözlöm a kutyáimat,akkor csökken a tekintélyem a szemükben, és, amikor hazaértem,(sose csináltak ilyet, és azóta se) a két kutya rám rontott, szó szerint ledöntöttek a lábamról a lendületükkel, és amikor seggre ültem, olyan mértékben elárasztottak szeretettel, hogy leírni se tudom, kb levegőhöz nem jutottam tőlük, mert csak jöttek, és jöttek. amikor felálltam, és elkezdtem lépkedni, akkor meg egymással kezdtek el játszani, és ha utolérték egymást, akkor egymásnak is úgy örültek, mint előtte nekem.
Későb, mikor lenyugodtak, akkor leültek mellém, de úgy hogy hozzám dőltek, és úgy kb 3 percenként valamelyik arcon nyalt.
Ezóta az eset óta sem változott a viszonyunk, ugyan olyan a kapcsolatunk, ugyanúgy rám hallgatnak a legjobban, és azóta amikor hazajövök már nincs ez a nagy öröm, hanem ha beléek a kapun, akkor farok csóválva mellém sétálnak, én köszönök nekik, hogy "hello bébik" és teljesen jó a viszonyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!