Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden alkalommal leveszitek...

Minden alkalommal leveszitek a nyakörvet a kutyáról, mikor hazaértek/otthon vagytok?

Figyelt kérdés
Én nem szoktam, sosem vakarja, vagy nem jelzi, hogy zavarná, ezért olyan egyértelmű volt, hogy rajta marad. Rövid szőrű, a nyakörv meg elég laza.

2013. febr. 24. 21:54
1 2 3
 21/28 Valletta ***** válasza:
100%

Azt is vegyétek figyelembe, hogy ha a kutya elszökik, bilétával kerül vissza a leghamarabb. Egyrészt hamarabb megfogják, mert látják, hogy van gazdája, másrészt sokan még mindig nem tudják, hogy mi az a chip és mire jó.

Arra pedig nem ér hivatkozni, hogy a ti kutyátok sosem szökik el, mert a szökés mindig váratlanul, meglepetésszerűen történik, amikor nem számít rá az ember.

2013. febr. 25. 11:40
 22/28 anonim ***** válasza:
Valetta: nekem már kétszer majdnem megfulladt kutyám a nyakörv miatt. Inkább szökjön mint hogy ne éljen. De igen, biztosra veszem, hogy nem fog soha megszökni. Nem azért mert tökéletes, mert egyik kutya sem az, hanem azért mert ahol nem tökéletes ott kijavítom én (bezárom ha kell, folyton figyelek rá, kulcsra zárom az kaput stb). De azért azt be lehet látni, hogy egy jól nevelt, normális kutya elég kicsi eséllyel fog elveszni.
2013. febr. 25. 12:08
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
Valetta: a 14-ik emeletről ha meg is szökik, nem fog egyhamar kijutni a házból, a házban lakók meg ismerik. De egyébként sem szökik el.
2013. febr. 25. 12:53
 24/28 anonim ***** válasza:

Nekem folyamatosan rajta van a két szemem séta közben, pont azért, mert féltem, hogy elszökik. Pedig nem szökős egyáltalán, meg visszajön ha hívom, jól nevelt kutya. Csak azért mégis bármikor történhet bármi. Megkergeti egy másik kutya, megdobálják valami hülye gyerekek....

De mondjuk ez a kérdés szempontjából nem érdekes, hiszen séta közben úgyis rajta a nyakörv. :)

És hogy a lakásból, a 6. emeletről nem szökik ki, az 10000000 %!

2013. febr. 25. 13:00
 25/28 Valletta ***** válasza:
44%

Szóval szerintetek mindenki, akinek már szökött el kutyája számított rá, hogy el fog szökni? Vagy ez is olyan, hogy csak mással történhet meg, velünk meg sosem?

Egy jól beállított, szoros nyakörvvel nem nagyon tud a kutya felakadni sehol.

2013. febr. 25. 13:34
 26/28 zsuzsabazsa ***** válasza:
68%

Én is leveszem a kabátom, ha otthon vagyok. Persze, hogy a kutyáról is.

Hiszen a nyakörv fel-és levétele jelzi a kutyának a séta elejét és a végét.

2013. febr. 25. 14:43
 27/28 compactegon ***** válasza:
amint hazaérünk leveszem. minek koptassa a szőrt a nyakán? meg hát kényelmesebb is, valljuk be...
2013. febr. 25. 16:10
 28/28 anonim ***** válasza:
én leszoktam venni mert ha egyszer valami elkapja az agyát és elkezdi letépni magáról az úgy nem tetszene annyira!!
2013. júl. 17. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!