Minden alkalommal leveszitek a nyakörvet a kutyáról, mikor hazaértek/otthon vagytok?
Azt is vegyétek figyelembe, hogy ha a kutya elszökik, bilétával kerül vissza a leghamarabb. Egyrészt hamarabb megfogják, mert látják, hogy van gazdája, másrészt sokan még mindig nem tudják, hogy mi az a chip és mire jó.
Arra pedig nem ér hivatkozni, hogy a ti kutyátok sosem szökik el, mert a szökés mindig váratlanul, meglepetésszerűen történik, amikor nem számít rá az ember.
Nekem folyamatosan rajta van a két szemem séta közben, pont azért, mert féltem, hogy elszökik. Pedig nem szökős egyáltalán, meg visszajön ha hívom, jól nevelt kutya. Csak azért mégis bármikor történhet bármi. Megkergeti egy másik kutya, megdobálják valami hülye gyerekek....
De mondjuk ez a kérdés szempontjából nem érdekes, hiszen séta közben úgyis rajta a nyakörv. :)
És hogy a lakásból, a 6. emeletről nem szökik ki, az 10000000 %!
Szóval szerintetek mindenki, akinek már szökött el kutyája számított rá, hogy el fog szökni? Vagy ez is olyan, hogy csak mással történhet meg, velünk meg sosem?
Egy jól beállított, szoros nyakörvvel nem nagyon tud a kutya felakadni sehol.
Én is leveszem a kabátom, ha otthon vagyok. Persze, hogy a kutyáról is.
Hiszen a nyakörv fel-és levétele jelzi a kutyának a séta elejét és a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!