Minden alkalommal leveszitek a nyakörvet a kutyáról, mikor hazaértek/otthon vagytok?
Én leszoktam,felesleges rajta. Bár a kis kendő is felesleges a nyakába mégis rajta van már fél éve:)
Ha tetszik és nem koptatja a szőrét rajtahagyhatod.
Én mindig leveszem! Nem nagy feladat rárakni vagy levenni. Labradorom van panelba és sokat vagyok lent vele de nekem ez nem probléma, hogy levegyem vagy felrakjam..
plusz tudom, hogy hülye gondolkodás tőlem ez de én pl. rettegnék attól h a kutyán van a nyakörv és otthon mondjuk felakad vagy beakad valamire, ő megijed és elkezdi rángatni és megfullad... :S tudom h erre az esélye szinte 0% de nem kockáztatom meg! szóval leveszem róla!:)
Soha nincs rajta nyakörv, kivéve, amikor kullancs-időszak van, és akkor is csak a kiltix. (de ezt is pihentetni szoktam nekik)
Nem annyira kényelmes szerintem.... beizzadhat alatta (ha textil), a bacik jobban megtelepszenek meleg, kicsit nedvesebb helyen.
Köszi a válaszokat.
Persze, nem nagy meló, nem áll semmiből, csak nekem valahogy eszembe sem jutott (másfél hónapja van nálunk, első kutyám). Hétvégén otthon voltam a kutyussal a szüleimnél, és apu kérdezte, hogy nem szoktam-e levenni.
Az is igaz, hogy a bacik könnyebben terjednek, pláne most, hogy esik az eső. (Most mondjuk pont nincs rajta, mert szárad).
Nekem volt egy nagytestű kutyám ami szökni kívánt és a kerítés megmászása után a lemászás már nem ment zavartalanul,ugyan is a nyakörv beakadt.Az utolsókat rúgta már mikor észrevettem, de sikerült leszednem.
Pár perc múlva mintha misem történt volna úgy szaladgált,de azóta egyik kutyámon sem hagyom rajta a nyakörvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!