Van otthon panír morzsa és liszt külön erre, vagy minden alkalommal újat hazsnálsz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 18:02
1/7 anonim válasza:
Van külön, nem használok mindig újat, nem pocsékolok.
2/7 anonim válasza:
Mindíg újjat fogok,és felhasználom mind.
3/7 anonim válasza:
Én is mindig újat használok,és fel is használom mindig.Nem is lenne jó eltenni a használt lisztet és morzsá,mert a hústól és a tojástól tárolás közben megromolhatna.
4/7 anonim válasza:
Én a maradék lisztet (ne legyen sokkal több a morzsánál), morzsát belekeverem a maradék tojásba és kisütöm olajban, nagyon szeretjük :)
5/7 A kérdező kommentje:
Én se használok mindig újat, még sose volt belőle semmi baj, sőt, anyum se használt, többet mondok, a nagyim sem. :)
2010. márc. 2. 18:54
6/7 anonim válasza:
nekem is külöl dobozban van a prézli és a panírozó liszt. soha nem öntöm ki, max. átszitálom, ha latok benne darabkákat.ha kevés, felöntöm a zacskóból.
7/7 anonim válasza:
van 3 panírozó dobozka, egymásba illenek, tehát lezárják egymást, abban van a maradék liszt és prézli. a tojásom mindig elfogy, hiába akarnék panírt csinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!