Segítsen mindenki aki tud kérem! Mit kell csinálni?
Ma kaptam egy 1 hónapos yorkshire-t és lakásban tartjuk(panel).És azt szeretném kérdezni,hogy mikor lehet ivartalanítani őt,mert nem akarom,hogy szülessenek kiskutyusai!Elég 1 kutya!Eggyel is nehéz bánni.
Köszi aki válaszol.Amúgy ez az első kis kutyám.:)
10/L
Utolsó válaszoló!
És a 10 éves kislány mit tudna csinálna amikor egy nagytestű kóbor kutya megkörnyékezi? Ha felveszi a kutyát se tehetne sokat...
szia! én kutyimat 2 hete ivartalaníttattam (4éves).
du. csinálták, egész este aludt,mert még kába volt az altatástól.másnap kapott fájdalpm csillapítót mert fájt neki, és szinte egész nap aludt.harmadnap már egyre többet mászkált és úgy kellet rászólni h. feküdjön (mert pár napig nem jó, ha sokat mozog)utánna napokban már mint ha mi sem történt volna , csak viszketett neki ahol leborotválták a szőrt.arra figyelni kell,h.ne vakarja, nyalogassa a sebet( bilit kapott)1 hét múlva kiszedték a varratot.
úgyhogy szerintem az első 2-3 nap fájdalmasabb utánna meg már nemvészes.én kutyim végig jó kedvü volt( persze a körülményhez képest) nem viselte meg eggyeltalán.
Szia!
Nekem is van yorkim, 2 és fél éves szuka kutya. Én is most fogom őt ivartalaníttatni.
Én személy szerint megvárnám az első tüzelést, és utána műttetném meg, de ezt már Te döntöd el.
Egyébként nagyon örülök, hogy felelősségtudó gazdi vagy:)
Köszönöm a választ!
Petra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!