Pár napja toltotem be a hetedik hetet.Aggódnom kéne? Kérem segítsen mindenki akinek volt mar hasonlo tapasztalata, vagy ért hozzá.
Szia! Én nem lehetek megnyugtató, én ugyanígy voltam. Elmúlt az émelygés és fura érzésem volt... aztán tegnapelőtt reggel volt egy pici barna folyásom, gyorsan elrohantam dokihoz, de már késő volt. Most erősen vérzek és görcsölök. Nekem elment a babám, én is betöltött 7 hetes voltam. De kívánom, hogy ne legyen semmi gond és gyönyörű, egészséges babád legyen! Azért írd meg, hogy a doki mit mondott!
BÚÉK!
Inkább nem kéne a negatív példát keresned. Próbálj megnyugodni, hogy minden rendben van. Nekem soha nem volt hányinger, szédülés, mellfeszülés a terhesség alatt. Egyszerűen a mensi kimaradását vettem csak észre.
Szóval ha nincs tünet, az még nem azt jelenti, hogy nincs baba.
Menj el egy ultrahangra, hogy megnyugtasd magad.
Utolsó előtti vagyok. Érdekes módon az egész második terhességem alatt alig volt hányingerem, az elsőnél egész más volt. De betudtam annak, hogy minden terhesség más. De valahogy mégis rossz érzésem volt. De mivel nem voltak görcseim meg mensiérzésem, nem aggódtam. De azért vettem még egy terhességi tesztet és megcsináltam, és halványabb volt a csík, mint azelőtt másfél héttel. Ez is gyanúsabb volt. A vetélés előtti este meg fájt a derekam és szúrkált a petefészkem. Reggel meg egyből mentem a wc-re, hogy megnézzem mi van. Barna folyást vettem észre, és arra gondoltam, hogy ez még természetes, de inkább megnézetem magam. És sajnos bekövetkezett a legrosszabb. Már nem volt a petezsákban semmi. Most meg vérzek, erősebb fájdalmakkal, mint a normál mensi. De legalább nem kell kaparásra mennem, ha szerencsém van.
Na, ez a történet, de tényleg ne stresszelj, az egyrészt rosszat tesz, másrészt ha el akar menni, úgyis elmegy. Annak megvan a maga oka (genetikai, életképtelen, stb..) , mert ha egy baba meg akar maradni, akkor úgyis megmarad. Nekem az első babám úgy maradt meg, hogy búvárkodni voltam épp. Tehát ha jönni, akar, úgyis jön. Mi ezzel vígasztalódunk.
Tehát ha Isten ments nem marad meg a babád, akkor se keseredj el, legközelebb megmarad. Állítólag ha egy baba elmegy, az úgymond megcsinálja a helyet a következőnek. Ez furán hangozhat, de egy barátnőm a vetélése után 6 héttel már terhes volt és gyönyörű, egészséges kislánya született.
De nagyon drukkolok, tiszta szívből, hogy ne kelljen átélned ezt.
És ha megtudsz valamit, és tudsz, jelentkezz, mert szeretnék jó hírt hallani!
Boldog babavárást!
És tényleg a pozitív példákat részesítsd előnyben, melyek szerint a hányinger abbamaradása bármikor bekövetkezhet, rossz okok nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!