Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát ajánlasz?

Milyen fajtát ajánlasz?

Figyelt kérdés
Közepes méretű,rövidszőrű,nyugodt de mozgos kutya legyen és tanulékony.Bent a lakásban lehessen tartani.Napi szinten 2,5-3 órát tudnék vele sétálni,játszani,tanitani.Sok fajtát megnéztem már de nem találtam még megfelelőt.Vagy legyen menhelyről?
2009. szept. 7. 21:36
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Az állatmenhely nyerő ötlet.

Gondolkozz el a dalmatán. Ha lakásban akarsz kutyát tartani, akkor könnyen, gyorsan fog szocializálodni és rá van "kényszerítve" a kutya a tanulásra. Volt dalmatám, nagyon szerettem.

2009. szept. 8. 16:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Menhely.

Amúgy a fajták között keresd a "kísérő kutya" kifejezést. A dalmata, az uszkár pl ilyenek.

Az uszkárral szemben ne legyenek előítéleteid, hihetetlenül rendes kutyák, a szörét rövidre is nyírathatod, nem kell fazonra. A szörét nem hullajtja, csak kefélni kell.

Nekem standardom van, tehát nagy. A toy (mini) uszkárok tényleg hisztisek a közép és a nagy alkalmazkodó, minden szempontból tökéletes. Egyedül a fogkőre hajlamos.

De nekem uszkárom van, szóval elfogult vagyok, nem kell rám hallgatni. :)

2009. szept. 8. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!