Mi tegyünk idősödő kutyusunkkal?
Igen, a gyerekeid biztos belehalnak ha nem ülsz mellettük állandóan amíg náthásak...
Ha netezni tudsz akkor olvass utána a kutyáknak, mert úgy látszik 10 alatt nem nagyon tetted! A kutyának nem egy másik kutya kell, hanem az ember! Mert már jobban ragaszkodik az emberhez! Két kutya dupla gond! Nem feleannyi! Akkor majd kettő fog szenvedni, mert szegény gyerekednek halálos náthássága van! :@ Senki nem beszélt itt életekről, a gyerekeid maguktól is ki tudnak gyógyulni a náthából! Utálom amikor valaki felsőbbrendűnek tartja magát más élőlényeknél! Amúgy meg te kérdezted, hogy kinek van még annyi gyereke mint neked! Mintha ez olyen nagy szám lenne. Aztán amikor látod, hogy másnak megy, akkor visszakozol... Amikor kutyát szereztél akkor is tudtad, hogy lesz gyerekd! Dokkal nagyobb felelősségget tartozol egy kutyának mivel ő sokkal jobban ki van szolgáltatva a nagyszerű emberek kénye-kedvének! Én sokszor voltam náthás, de sosem tudtam, hoyg ez 25 órás ápolást igényel! Inkább add oda másnak, aki foglalkozik vele, és nem mérlegeli, hogy kinek az élete mennyit ér!
Képzeld el a legtöbb embernek aki a kutyázást hivatalosan űzi, sok gyerek van! Például a kutyástábor vezetőjének épp mosz született kisbabája. De tábor attól még van és ő boldog, és a gyerekének sincs semmi baja! És vagy 50 kutyájuk van (menhely+tenyésztés)!
Add oda egy felelősebb gadzival, mert szerintem még akkor sem vinnéd orvoshoz ha görcsökben fetrengene, mert a gyerek náthás... Úristen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!