Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy szobatiszta kutyus újra...

Egy szobatiszta kutyus újra nem az. Mit tegyünk? .

Figyelt kérdés
Kutyánk 2 éves lesz. Nem volt semmi gond a szobatisztasággal. Ám átmenetileg cicák kerültek hozzánk- gazdit is keresünk a cicáknak, mert ennyi állatka sok-; majd a 2 hét múlva kb. gond lett a Kutyus szobatisztaságával (mi igaz, javult; de még mindig nem az igazi) - séta rendszeresen van a dolgát is végzi rendesen, de sajnos otthon is. A kutya spray nem nagyon hatja meg. Mit javasoltok?
2011. júl. 12. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem lehet összefüggésben a macskákkal. Hacsak nem kan kutya, és ez jelölgetés az új szagok miatt.

Ha szuka, akkor inkább valami húgyúti fertőzésre gondolnék.

2011. júl. 12. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:

új rangsort kell felállítani ember-cica-kutya

...ha mindenki tudja hol a helye a családban nincs több "területvita"

2011. júl. 12. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Némelyik szuka is szokott jelölgetni. Dominánsabb egyedek. Mindenképpen fel kell állítani a rangsort, mert a probléma nem fog megszűnni. Vagy marad a fertőzés. Ha ezt kizártátok, akkor csak a rangsor probléma maradt.
2011. júl. 12. 15:35
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm; Ő szuka és sajnos nem csak pisi van.

Mindig próbálunk kövertkezetesek lenni. De akkor orvoshoz is elvisszük őt

2011. júl. 12. 15:57
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, igen erre fogunk figyelni mégjobban. Ő szokott kapni utoljára enni.
2011. júl. 12. 16:35
 6/10 A kérdező kommentje:

a kizárás kemény. Láttom 1 hét; de ezt kell megpróbálni.

Köszön mégegyszer

2011. júl. 12. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért ezt a falkavezérséget nem kell ennyire túlzásba vinni.

Az én kutyám is így van nevelve, de azt ne magyarázza be nekem senki, hogy a kutya azért kakil be, mert a gazdit nem tekinti maga fölött állónak.

2011. júl. 12. 18:14
 8/10 A kérdező kommentje:
igen, ez a legvégső és más esetre. Elvisszük dokihoz Őt, remélem megoldódik. A többi dologra, pedig mégjobban figyelni fogunk. köszönöm szépen :)
2011. júl. 12. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát kedves Szellő én már láttam kutyát az asztal közepére majd a gazdi ágyába szarni, mert az nem adta oda neki a labdát amikor üvöltött érte a kutya... ;-)
2011. júl. 13. 23:19
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat; már veszek észre változást, jobban figyelünk azokra a dolgokra, amire eddig nem
2011. júl. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!