Umcika kérdése:
Mennyire kell aggódnom, hogy a kutyusunkkal nagyobb baj lesz, mert vért kakil (hígat! )?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 16:39
1/7 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon! De mivel az aggódás nem segít a kutyuson, szerintem azonnal vidd el orvoshoz.. Ez nagyon SOS!!!
2/7 anonim válasza:
Oltásokkal hogy áll? A Parvo és a Coronavírus is okozhat véres székletet.
Milyen színű vért ürít? Az is lehe, hogy lenyelt valamit és belső vérzése van, de lehet daganat, meg még csomó minden.
A legjobb lenne alaposani kivizsgáltatni, és célirányosan kezelni. Sajnos a legtöbb orvos ezt csinálja, hogy felír valami antibiotikumot, ami aztán vagy ha vagy nem, és ha valami más gond van, akkor csak feleslegesen vesztegeted az időt amíg az antibiotikumot szedi.
3/7 anonim válasza:
állj...Milyen idős?Volt-e kaja váltás?Hirtelen környezetváltozás?Játékos-e?
4/7 anonim válasza:
Csak mer...
-ha kölyök: az enyéel pont ez miatt etük el 1 hónapja dokihoz mert híg volt és véres de mivel játszott így csak nnyi volt a baj ,hogy mivel még pici ezért elpattanhatnak hajszálerek ez nem probléma
-környezet vagy kaja váltás vagy más új inger válthat ki hányingert hasmenést
6/7 anonim válasza:
Szerinted?? Ohh hát semmennyire, hisz CSAK vért kakil! Nem nagy dolog. Komolyan kérdezed?
7/7 anonim válasza:
Utolsó most mit kell ráijeszteni? pont az ilyen okoskodók miatt vittem el én is mert ne volt kutyám és jaj istenkém i van ha parvo stb stb(mer elkezdtem olvasgatni is meg kombinálni) semmi baja csak kicsi volt és ahogy erőlködik a kakinál hajszálerek elpattantak ha játékos akkor nem beteg!!NUKU hozzáértés 100% pofa -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!