Mért csináljaq ezt a kutyám? Aggódnom kell érte vagy feleslegesen aggódok?
Figyelt kérdés
A kutyám régebben és még mosttanában is de ritkábban elkezd remegni és olykor egy sarokba is beül...vagy laül a kanapéra és remeg és csak néz és hiába nyugtatom nem haggya abba...még a játékával sem tudom feloldani az ebet!Mi lehet ez?Már egyre ritkábban csinálja de ha újra elkezdené akkor szeretném tudni mit kellene tennem!2011. febr. 19. 12:53
1/10 anonim válasza:
Orvos, mert lehet epilepszia jele is.
2/10 anonim válasza:
Bizony, ez orvosi eset. Valamilyen rohamszerű rosszullétnek tűnik, akár epilepszia is lehet.
3/10 anonim válasza:
Mikor szeretnéd orvoshoz vinni?Talán mikor már késő?:S
4/10 A kérdező kommentje:
már nem csinálja olyan sűrűn csak akkor csinálta amikor abbahagytuk a vitamint!azt azért tudni kell hoggy nem olyan öreg kutyus és még csak a 2. kutyusom!nem tudok sokat...épp egészséges kutyus és már volt orvosnál...nem mondott semmit az orvos.de lehetséges hogy újra orvosi látogatásra lessz szükség ha elkezdi sűrűn csinálni!de ha nem epilepszia akkor mit tehetek ezellen a remegés ellen?
2011. febr. 19. 13:16
5/10 anonim válasza:
Milyen vitamint szedett? Mekkora a kutya méretre?
6/10 A kérdező kommentje:
4. válaszoló:LAVET multivitamin tabletta
és egy shih-tzu kutyusról van szó egy lányról...kicsike öleb kutyus!kb 20-30 cm lehet!testömege 3-4 kg.nagyon pici volt akkor is amikor elhoztuk 7 hetesen!
2011. febr. 19. 13:41
7/10 anonim válasza:
Bizony ilyen az epilepszia. A multivitamintól nem lesz baja, főleg a Lavettől, az enyém a múltkor kb 25-öt falt be, sírva hívtam az orvost, hogy ki kell mosni a kutya gyomrát, az meg csak kacagott, hogy semmi baja nem lesz.
Én másik orvoshoz vinném, mert valami van vele, ok nélkül nem kezd el csak úgy remegni, és bambulni.
8/10 A kérdező kommentje:
nem bambúl csak néz,hogy mit akarok vele csinálni...de olyan kis ártatlan szemekkel...érted?
2011. febr. 19. 15:05
9/10 anonim válasza:
Igen, értem. :D Az én kutyám is szokott így nézni, bár közbe nem remeg, bambul. :D Mert néz, és nem érti mi van.
Mindegy, azért kérdezz rá egy másik orvosra szerintem.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!:D
2011. febr. 19. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!