Mi volt ez? Kell aggódnom?
2,5 éves lány palotapincsim ma nagyon megijesztett: mintha begörcsölt volna pisilt és "összeesett",picit így rángatózott,egyet vonított(olyan fájdalmasan) majd felkelt és elsétált,azóta semmi baja nincs,játszik...nemrég(2-3 napja) választottuk el tőle a kölyköket,anyum szerint a szoptatás abbamaradása miatt lehetett,apum szerint meg méhösszehúzódás...:S
Állatdokihoz mostanában nemtudom elvinni:( egyszer volt már neki ilyen fialás előtt nemsokkal! nagy a baj? vagy ez normális? HELP!
Nem kell aggódni... Végülis tök normális, hogy összeesik a kutyád és vonaglik a fájdalomtól. Az is normális, hogy ellés után/előtt nem viszitek orvoshoz, szerintem is fölösleges. Gondolom a kiskutyák jó helyre kerültek, hasonlóan felelősségteljes gazdikhoz...
Így kell ezt csinálni, gratulálok.
Akár epilepszia is lehet....
Gratulálok, h egy ilyen kutyát "tenyésztetek"! Kutyát tartani és tenyészteni LUXUS, PÉNZ KELL hozzá. Anélkül h dokihoz vinnétek, senki nem fogja tudni, így online megmondani h mi baja. A felelősség itt kezdődik..... ebből 1-esre vizsgáztatok.
Mi az az ok amiért nem tudod dokihoz vinni??
Mi fontosabb dolgod van mint a beteg kutyád?????:S
Kösz a normális válaszokat!
Már voltunk dokinál azóta és NEM epilepszia!!!olyan jó,h felteszek egy k*rva kérdést,amire k*rva normálatlan válaszokat kapok!végig hordtuk állatorvoshoz a terhessége alatt is,csak most elutazozz a "magándokink"ezért kerestünk másikat...de szerintem nem arra voltam kíváncsi h mit gondoltok erről a fajtáról meg a tenyésztéséről...B*uNKÓK VAGYTOK!!!csak szerettem volna tudni,h mi lehet...és szerintem nem ismertek,és a körülményeket sem ismeritek,úgyhogy nemkell h*ülyeségeket pofázni!
Ha már egyszer volt neki ilyen és rendszeresen hordjátok orvoshoz, akkor miért nem tőle kérdeztétek meg...?
Meg ha azt állítod, hogy most vitted orvoshoz, akkor miért teszed fel a kérdést és miért írod, hogy nem tudjátok elvinni?
Ne várd már, hogy magunktól kitaláljuk hogy mi a f@szt akarsz...
13:28!
a kérdést még azelőtt tettem fel mielőtt dokihoz vittük volna...de míg én írtam a kérdést anyu telefonált a mi dokinknak,aki mondta h a szomszéd "városban" van a helyettesítés...:S
egy méhösszehúzódás volt,kapott egy szurit,meg fájdalomcsillapítót...nem vagyok felelőtlen gazdi,kétségbe voltam esve,h nics helyettesítés,ezért írtam ide,de úgylátszik,h kár volt mert így ismeretlenül is csak lehordást kaptam:S hála istennek semmi baja,egy kicsit depis a kölykei miatt,de elterelem róluk a gondolatait :)
Jó tényleg elkapkodtam a kérdés kiírást,de akkor még nemtudtam h anyu telefonált :S
én gyűlölöm az olyan embereket,akik a kutyájukkal rosszul bánnak...én nem vagyok olyan!egyébként 18/L vagyok és van mikor a kis pénzemből a kutyáimnak veszek bolhaírtó szereket meg ilyesmit és lehet nagyképűnek tartotok majd,de én büszke vagyok magamra...mert más inkább magának megveszi a cigit a kutyának meg rendes kaját sem ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!