Kell aggódnom a hörcsögöm lelkiállapota miatt?
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy eladtuk a hörcsögünk gyerekeit egy ideje. Eddig nem is volt ezzel gond, de ma, hogy eljött anyáknapja, szegény kis hörcsög nagyon depressziósnak tűnik :(
Próbáljam meg esetleg felkutatni a gyerekek új tulajdonosait, hogy fel tudják köszönteni az anyukájukat? Szerintem akkor jobb kedve lenne, meg a kicsiknek is.
Mit gondoltok?
2010. máj. 2. 15:49
3/7 A kérdező kommentje:
Miért számít, hogy hány éves vagyok? Az aggódás kortól független :(
2010. máj. 2. 16:02
4/7 anonim válasza:
honnan tudná az a szerencsétlen hörcsög hogy ma anyák napja van szerinted?:D
ja mondjuk biztos megnézte a naptárjában, ami a hűtőjén lóg....
5/7 anonim válasza:
ez aranyos volt! szerintem ne csinálj semmit, majd megnyugszik. ez volt az első alom?
6/7 anonim válasza:
Tegyél be neki valami finomságot, és mondd, hogy a gyerekei küldik, akik borzasztóan sajnálják, hogy nem tudtak személyesen eljönni, de mindig szeretettel gondolnak rá.
7/7 anonim válasza:
nyugtass meg, hogy csak troll vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!