Miért ilyen agresszív a hörcsögöm?
Ha nem elég fiatalon került hozzád, nehezebb a szelídítés.
Én is nemrég vettem az új hörimet, és ő is nagyon agresszív volt, ő nem volt már egészen extra fiatal, mert 2 és fél hónaposan vettem és ráadásul terhes is volt, hát ő azért volt agresszív. De most már nagyobbak a kicsinyei és sokat nyúlok be a ketrecbe, simizem a hátát, adok finomságokat és most kezd már megbarátkozni velem, de még a kezembe nem mertem venni. Egy fiatalabb hörit gyorsabban és könnyebben meg lehet szelídíteni, anélkül hogy félnénk attól, hogy megharap. Én félek még hogy megharap, mert még nem teljesen bizalmas a kapcsolatunk, de már alakulunk.
Ez ismerős!
Nekem is ez volt. Nem szabad ketrecben tartani, mert attól nagyon agresszív lesz. Vegyél neki egy terráriumot. Minden nap azon keresztül benyúlva simogasd meg és amikor ki akarod venni, (ha alszik) ébreszd fel és utána beszélj hozzá(pl. nyugi...(...=név) most kiveszlek és ne fél! nyugtatgasd meg, hogy te nem akarod bántani. Hidd el...már 1-2 múlva meglátod milyen más lett! Ha még kérdésed van nyugodtan írj az e-mail címemre! Én egy hörcsögszakértő vagyok! sz.a.sziszike@gmail.com Várom a kérdéseidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!