Mi történhetett vele, aggódnom kéne?
Ma játék közben a hátsó lába valahogy kifrdult vagy félre lépett nem láttam pontosan olyan gyorsan történt.
4 hónapos kutyus németjuhász.
Akkor hirtelen megált és félre vonult de ugy hogy sántitott a lábára viszont semmi hangot nyüszitést nem adott ki.
Most megint ugrált és meg akarta vakarni magát de egy nagyot nyüszitett, majd elrohant.. mintha roszul ült volna le vagy nem tom. utána pár másodpercig mintha "kinja lett volna" láttam rajta, nem nyüszitett csak látszott rajta. Mi történhetett a lábával gondolom ha törés lett volna nem birna rá állni sem.
Tipp: Írj vagy 5 orvosnak ha bármi efféle kérdésed van vagy aggodalmad, legalább 3 válaszol.Próbáld meg!
Írogasd be h állatorovos. És írj egy szöveget amiben leírod a késdést azt mentsd el h ne keljen mindíg újra írnod aztán csak be kell másolgatni a különboző állatorvosok e-mailjára.
Nemtudok többet segíani, én mindig ezt csinálom és beválik.
Vagy csak vidd orvoshoz de lehet h az pénzbe kerül.
Azt hogy diszpláziás nem tudom, eddig semmi baja nem volt.. csak ahogy labdáztunk beléptem elé majd.. felesett és sztem rosszul esett meghuzódhatott a lába, vagy izület... elvégre ilyenkor még nagyon lazák, mindenesetre most hétvégén megfigyelem majd a lábát hogy helyrejött e.
Sajnos az állatorvoshoz, Ő sem tudna mit mondani elvégre nem lát bele.
A diszplázia szürésre sztem.
Na remélem hogy nem lesz baja.
Köszönöm mindenkinek azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!