Mi tegyünk idősödő kutyusunkkal?
Na jó, nyugi, nem kell mindent mellre szívni! Nagyon sok állatbarát van az oldalon, aminek nagyon örülök. Biztos te is szereted a kutyusod, szerintem amit tehetsz:
1. A bogarak ellen meg kell találni az okot, hogy miért mennek rá. Esetleg nem lehet valamivel bekenni, hogy távol tartsad tőle?
2. Az epilepsziára gondolom van már gyógyszer, lehet, hogy adod is neki, esetleg ha nem jó meg kell próbálni mást kérni az állatorvostól.
3. Nem tudom, milyen körülmények között él a kutyus, esetleg nem megoldható, hogy legalább az előszobába bemehessen? Többet látna benneteket, ha arra jársz egy jó szó, simogatás, érezze, hogy ő is oda tartozik.
A gyerekekkel együtt séta, játék.
4. Szerintem vitamint is lehetne neki adni, lehet, hogy az is sokat segítene.
Remélem segíthettem valamit, és ne ítéld el a többieket sem, sok az érző és sajnos tehetetlen ember, aki csak olvassa a problémákat, de nem mindig tud segíteni az állatokon.
Második vagyok!
Növéremnem egy babája van és 4 kutya+2 macska! Dobermann keverék+amstaff kverék+ két kicsi nagyon szőrős kutya. Na ehhez mit szólsz?
Mi meg négyen vagyunk testvérek és amikor kicsik voltunk, két kutya volt + tehén+ egyéb háziállatok.
Ja és nekem most 3 kutyám van és épp érettségire készülök aztán ELTE-re+ nyelvizsgára. Közben versenyre hordom őket, sétálni stb... Szóval meg lehet oldani, bár lehet mi csak nagy állatos család vagyunk és megszoktuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!