Kinek veszett el már a kedvence?
Feltudjátok dolgozni az elvesztését? Mióta nincs meg?
Úgy érzem meghalt bennem valami, mert a kutyám aki velem nőt fel elveszett....
Szia!
Bár neked már 3 hónapja , nekem 1 éve volt hogy ellopták a Francia buldogom , 3 hétig hirdettem , plakátoltam , és egyszer felhívtak hogy mi lenne ha ők találnák meg a kutyát mennyi jutalmat adnék , kérdeztem nálatok van a kutya? A válasz az volt hogy nincsen de mi lenne ha mi találnánk meg .... már tudtam h náluk van , természetesen a kis városunk egyik legnagyobb cigány bandájánál volt a mi Yodánk.
Vissza is hozták , de nem adtam nekik semmit , mivel el lopták , mert a szomszédok látták hogy 2 férfi a kutyámat kiemelik a kerítésen , azt mondták ők is vették , haha ez nem volt igaz , megfenyegettek minket ha nem adunk nekik pénzt akkor széttörik mind a 4 autónkat, meg majd az utcán össze leszünk verve.
Én bementem a kutyával gyorsan a párom pedig elküldte őket , a saját udvarunkba fenyegettek meg , de a lényeg a kutyusom itthon van , remélem a te kutyid is elő fog kerülni , csak bízz benne!
Ne add fel !
Mi lett a vége, ugye nem bántottak titeket?
Nagyon örülök, minden olyan embernek akinek meglett a kedvence és a többiekkel pedig együtt érzek akik még most is keresik és reménykednek, hogy meg lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!