Talaltam egy kutyat veszett? Legyszi gyors valaszt!
hát most ezt mi nem hiszem, hogy 100%-os biztonsággal meg tudjuk neked mondani, ahhoz látni kellene a kutyát...
(egyébként valószínűleg nem veszett, csak kiszökött párzani - pláne, ha bolhanyakörve van.)
már csak azért is vidd el dokihoz, mert ő meg tudja nézni, hogy van-e benne chip...
ha van, akkor ahhoz hozzá van rendelve a számítógépes adattárban a gazda telefonszáma...
Tuti, hogy nem veszett!
Szerintem csak azért nyáladzik, mert 1)meleg van 2)tiszta ideg, mert új helyen van, valószínűleg fél stb.
Másrészt azért sem hinném, hogy veszett, mert ha van gazdája, hogy lenne már veszett.
Harmadrészt meg: állatorvos mondta, hogy kb. 20 éve nem találkozott veszett állatról, nem is hallott róla, hogy találtak volna. Persze valószínűleg nem egy helyen lakunk, de azért a veszettség nem túl gyakori. Főleg nem kutyáknál. (az állatorvos rókára mondta, h még rókák sem veszettek, nemhogy a kutyák).
úgyhogy szerintem ne félj attól, hogy veszett lenne...
ja és ha veszett lenne, agresszív lenne.
Lehetséges hogy ki szökött.
Ragasztóval ragd ki az oszlopokra hogy egy veszett kutya gazdáját keresed legyen kép hozzá.
Így meg lesz a gazdija.
a tieid azért vannak beoltva, hogy ne kaphassák el...:)
ha nem harap meg, téged sem fertőz meg semmi, de szerintem semmi baja a kutyának.
de tutit csak egy doki fog mondani.:)
(ahol mint írtam, a chipszámához rendelve felhívhatjátok a megadott számot... lehet, hogy valaki már nagyon keresi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!