Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mit csinálnátok a saját...

Ti mit csinálnátok a saját kutyátokkal hogy ha megharapna téged vagy a családod bármely tagját?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 19:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

4. válaszoló vagyok újra. Nem mintha álmatlan éjszakát okozna, de azért érdekelne, hogy miért lettem lepontozva. Szeretném megtudni, hogy miért tartja sz@r és haszontalan válasznak írásomat az illető.

Írja le az ő álláspontját, hadd tanuljunk egy kicsit tőle!

2013. febr. 7. 19:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem én pontoztalak le, de szerintem azért, mert a saját kutyádból indultál ki, és nem merült fel benned, hogy ennek a kutyának esetleg valami oka lehetett erre a viselkedésre. Pl ha megkergették seprűvel és ezért odakapott, nem biztos, hogy a falkából kizárás a megoldás. Mivel még nem tudjuk, mi történt.
2013. febr. 7. 19:49
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
szerintem valaki kényelmében össze vissza pontozgat. én visszanéztem de nem láttam semmi kivetnivalót a válaszodban. érdekes, engem meg jószerivel mindig kihagynak a pontozásból mintha nem is léteznék. volt olyan kérdés ahol mindenki választól függetlenül 100%os volt én meg semmi :S
2013. febr. 7. 19:51
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Oké, de ezt a kérdést is odaírtam a végére, csak a kérdező még nem írta le eddig. Azért köszi a hozzászólást.

Biztos én vagyok a hülye, vagy eddig kivételes kutyáim voltak, de én bottal sem tudnám őket elkergetni a közelemből és még sosem harapott meg saját kutya engem.

Persze ha nem egy pár hónapos, a játék hevébe teljesen belefeledkező kölyökről van szó...

2013. febr. 7. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:49

a kérdező megkérdezte mi mit tennénk ilyen helyzetben a kutyánkkal. akkor evidens hogy a kutyánkból fogunk kiindulni hogy válaszolhassunk. ugyanakkor meg is lett kérdezve hogy azért mégis mi történt, ezzel is figyelve arra hogy a kérdező helyzete sem mindegy és a mi elképzelésünk találgatásunk.

2013. febr. 7. 19:57
 16/22 anonim ***** válasza:
19:34 az én kutyámon egyszer két akkor harapásnyom volt, hogy az ujjam belefért, és ott is kellett "turkálnom" benne. A kutya egy szó nélkül tűrte. Nevelés kérdése.
2013. febr. 7. 20:35
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Első kutyám kamaszkorában egyszer bepróbálkozott. Nem vagyok a verés híve, de akkor nem finomkodtam, igen csúnyán elvertem és leordítottam őt, majd tűztünk haza feszes pórázon. Ezt le kellett játszani.

Egyszer nagyon elrontottam a büntetését, nem is oldottam ki, akkor barátom megfogta a nyakörvét, a kutya odakapott jelzésszerűen. Akkor jópár napig nagy szigor volt, abszolút bevált. Maximálisan az én hibám volt.

Másik kutyusom mentett kutyus, rettegett az emberektől, főleg a férfiaktól. Második nap volt nálam, kicsúszott a feje a nyakörvből, barátomnak sikerült őt elkapnia, a kutya pedig félelemből megkapta őt. Nem csináltunk semmit, hanem oldottuk tovább a félelmeit türelmesen. Emberektől most már nem fél, és abszolút elképzelhetetlen, hogy harapjon.

2013. febr. 7. 21:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát nagyon a végső eset lenne hogy engem megharapna, mert még soha nem csinált ilyet. a kutyám egy végtelen nyugodt kutya, pedig a fajtája nem éppen erről híres. (amstaff). Bántani még soha nem bántottam, elég neki megmutatni dolgokat. A múltkor például megrágott egy elektromos vezeték darabot. Már látszott rajta hogy sunyít, és elég neki mai napig felmutatni egy vezetéket már egyből tudja hogy mi merre hány méter. de ha mégis előfordulna, akkor megpróbálnék a végére járni hogy mi az oka a nagy agressziónak.
2013. febr. 7. 21:29
 19/22 anonim ***** válasza:
ha a gyerekem megharapná, akkor mennie kéne. De szerencsére ez a veszély nem áll fent.
2013. febr. 8. 08:35
 20/22 anonim ***** válasza:

#19-es!

Ha a gyerekedet megharapná a kutyád, az csak és kizárólag a te hibád lenne! Miért a kutyának kellene miatta szenvednie? Miért neki kellene meginnia a levét annak, hogy te, mint gazda (vagy a körülménytől függően akár mint szülő) megbuktál?

2013. febr. 8. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!