Ti mit csinálnátok a saját kutyátokkal hogy ha megharapna téged vagy a családod bármely tagját?
4. válaszoló vagyok újra. Nem mintha álmatlan éjszakát okozna, de azért érdekelne, hogy miért lettem lepontozva. Szeretném megtudni, hogy miért tartja sz@r és haszontalan válasznak írásomat az illető.
Írja le az ő álláspontját, hadd tanuljunk egy kicsit tőle!
Oké, de ezt a kérdést is odaírtam a végére, csak a kérdező még nem írta le eddig. Azért köszi a hozzászólást.
Biztos én vagyok a hülye, vagy eddig kivételes kutyáim voltak, de én bottal sem tudnám őket elkergetni a közelemből és még sosem harapott meg saját kutya engem.
Persze ha nem egy pár hónapos, a játék hevébe teljesen belefeledkező kölyökről van szó...
ma 19:49
a kérdező megkérdezte mi mit tennénk ilyen helyzetben a kutyánkkal. akkor evidens hogy a kutyánkból fogunk kiindulni hogy válaszolhassunk. ugyanakkor meg is lett kérdezve hogy azért mégis mi történt, ezzel is figyelve arra hogy a kérdező helyzete sem mindegy és a mi elképzelésünk találgatásunk.
Első kutyám kamaszkorában egyszer bepróbálkozott. Nem vagyok a verés híve, de akkor nem finomkodtam, igen csúnyán elvertem és leordítottam őt, majd tűztünk haza feszes pórázon. Ezt le kellett játszani.
Egyszer nagyon elrontottam a büntetését, nem is oldottam ki, akkor barátom megfogta a nyakörvét, a kutya odakapott jelzésszerűen. Akkor jópár napig nagy szigor volt, abszolút bevált. Maximálisan az én hibám volt.
Másik kutyusom mentett kutyus, rettegett az emberektől, főleg a férfiaktól. Második nap volt nálam, kicsúszott a feje a nyakörvből, barátomnak sikerült őt elkapnia, a kutya pedig félelemből megkapta őt. Nem csináltunk semmit, hanem oldottuk tovább a félelmeit türelmesen. Emberektől most már nem fél, és abszolút elképzelhetetlen, hogy harapjon.
#19-es!
Ha a gyerekedet megharapná a kutyád, az csak és kizárólag a te hibád lenne! Miért a kutyának kellene miatta szenvednie? Miért neki kellene meginnia a levét annak, hogy te, mint gazda (vagy a körülménytől függően akár mint szülő) megbuktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!