Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálnátok ha egyszercsak...

Mit csinálnátok ha egyszercsak összefutnátok saját magatatokkal?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy nézne ki, ugyanolyan lenne a hangja, a természete, stb..A hasonmás mondjuk egy párhuzamos világból jönne pl, vagy egy klón lenne, mindegy honnan jön, csak kíváncsi vagyok hogyan reagálnátok.
2009. febr. 9. 19:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Ledöbbennék,megjednék.Először nem hinnék a szememnek,lehet,hogy el is futnék:)De utána alaposan megvizsgálnám,beszélgetnék vele,és összebarátkoznék saját magammal,ami nem lenne nehéz.Néha elküldeném helyettem s suliba,meg pár helyre ahová nem lenne kedvem elmenni,ő meg úgy mutatkozna be mintha én lennék.Eljárnák sokat bulizni,kimaradoznék otthonról,közben a klónom otthon aludna az ágyamba,és anyuék azt hinnék otthon vagyok.
2009. febr. 9. 19:31
 2/31 anonim ***** válasza:
83%
Elmennék mellette, nem foglalkoznék vele, mert gondolnám, ilyen nem történhet meg. Magamat meg nem égetem be, hogy odamegyek és: "Hé, te ne én vagy véletlenül?" Aztán ha mégse, az ciki.
2009. febr. 9. 19:37
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Asszem söröznénk egyet:)
2009. febr. 9. 19:57
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Ledöbbennék és közben nevetnék hogy biztos csak álmodok!!!De biztos legjobb barátok lennénkXD neeeeeeeeeemmmmm
2009. febr. 9. 20:13
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék vele berugni.
2009. febr. 9. 20:17
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Mondjuk először nagyon meglepődnék, de szerintem ez természetes. Aztán beszélgetnék vele, megkérdezném honnan jött, és átvennék tőle különböző szokásokat. Megmutatnám neki a bolygónk, és elmennék vele kirándulni. Tehát összebarátkoznék vele. Egy-két csere is jó lenne
2009. febr. 9. 20:24
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
odamennék, mert lehet, hogy az ikertestvérem, akit a kórházban kisbabaként elraboltak és eladtak, és még anyám se tud róla - jó kis szappanopera :D
2009. febr. 9. 20:26
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
azt mondanám neki: - Milyen szép vagy ma is!!!! :)
2009. febr. 9. 20:26
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Megállapítanám, hogy nagyon elegáns és szép vagyok :D

Meg persze gratulálnék magamnak, és elhívnám magamat egy sörre XD

2009. febr. 9. 20:35
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Először meglepődnék, aztán jó sokat beszélgetnék magammal:)
2009. febr. 9. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!