Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az, hogy nem lehet első...

Mi az, hogy nem lehet első kutyának Német Juhászt tartani, ezt ki találta ki?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 22:18
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ez egy nagy hülyeség , vadállatnak állítják be szerencsétleneket , állítom olyan találta ki aki még csak nem is találkozott vele nem ,hogy van neki
2013. febr. 2. 22:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
a németjuhász egy teljesen jó kutya, de csak a jó németjuhász. Alázatos,könnyen képezhető ,értelmes fajta.
2013. febr. 2. 22:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Honnan vetted, hogy nem lehet?
2013. febr. 2. 22:28
 4/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van ebben valami, hogy nem ajánlják, de nekem német juhászom volt elsőnek, és semmi probléma nem volt ebből.
2013. febr. 2. 22:31
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Ezen az oldalon mindenkit lecsesznek aki első kutyát akar. Szerintem aki egy német juhásszal nem bír el annak nem való kutya. a tökéletes első kutyának mondanám, mert szeret dolgozni okos és engedelmes. Nekem első kutyának a magyar vizslát ajánlották és azt is vettem nem bántam meg, de az első 2 év rettenetes volt a legnagyobb bak az, hogy egész életében kölyökként viselkedik mindent elbagatelizál ellenben egy német juhász
2013. febr. 2. 22:32
 6/17 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon többször láttam ,hogy páran azt írják semmi kép ne vegyél első kutyának német juhászt , én ezt már csak azért sem értem mert ,hogy lehet ilyent írni valakinek akit nem is ismernek , persze egy 13 éves gyereknek én se ajánlanék egy német juhászt. ennyi erővel semmilyen kutya nem ajánlott , mert hiába veszek egy tacskót attól még a német juhásznál nem lesz rutinom mert a kutyák nem egyformák még fajtájukban sem
2013. febr. 2. 22:37
 7/17 anonim ***** válasza:
véleményem szerint ezt azért mondják a német juhász kutyára (és persze nem csak rá hanem az összes nagytestű munkakutyára) mert egy tapasztalatlan gazsi kezében könnyen balul sülhet el a dolog. ha nem tudod megnevelni akkor az összes nagytestű munkakutya fegyverré válhat, mind magadra mind pedig másokra nézve. ellenben a véleményem az ha valaki nem csak a kutyát hanem a kutyasulit is szigórúan tervbe veszi akkor bármilyen kutyát a kezébe mernék adni, mert egy jó suliban egy jó vezetőt faragnak a gazdiból.
2013. febr. 2. 22:38
 8/17 anonim ***** válasza:

bocsi gazdi

sötét van és nem látom a billentyűzetet:)

2013. febr. 2. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem a kutyával van a baj, hanem az emberrel. A német juhász munkakutya, csak sokan abban a hitben élnek, hogy Rex egy okos kutya, akivel magától mindent tud...

Mellesleg az elmúlt 6 év alatt az én kutyámat 4x támadta meg más kutya, egyszer egy labrador, és 3x 3 különböző német juhász. Szóval sajnálom, bár nagyon szép kutya, de nekem a tapasztalatom sajnos nem túl jó a fajtával kapcsolatban :(

2013. febr. 2. 22:41
 10/17 sheex ***** válasza:
Egy kutya olyan lesz, amilyenné neveled :) Nem a fajta számít. Első kutyánk nekünk is német juhász volt.
2013. febr. 2. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!