1/13 anonim válasza:
Ha megfelelően neveled, lemozgatod, és tanítod akkor semmi gond nem lesz vele. :D
2/13 anonim válasza:
Egy 50x50-es úszómedence, ahonnét naponta 2-3 alkalommal kimenteted vele magadat, és már le is van fárasztva! :)))
3/13 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy egy úszómedence nem fogna jól, de egyelőre megelégednék egy bernáthegyivel :))
2012. szept. 15. 10:56
4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább az újfunlandi szedne ki a medencéből :D
2012. szept. 15. 10:58
5/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó fajta nekünk volt, nem is kell neki sok mozgás (persze kell de nem annyi mint egy agárnak). Nagyon ragaszkodó nagyon megszerettük ezt a fajtát már sajnos elpusztult a miénk de most egy bernát keverékünk van.:)
Az az egyetlen hátulütője hogy nem élnek 15-20 évig.
6/13 anonim válasza:
Hát attól függ mekkora az első kutyád.... Amúgy most akkor ha jól értem kutyádnak lesz kutyája? :D
7/13 A kérdező kommentje:
Nem a kutyámnak lesz kutyája. Mindenhol azt írja a bernáthegyiről, hogy olyanoknak ajánlják akiknek már van tapasztalatuk a kutyákkal, vagyis nem az első kutyájuk. Engem az érdekelne, hogy első kutyának bevállaljak egy bernáthegyit? Ha betartom a szabályokat ami a falkavezérséget illeti, mennyire nehéz a nevelése?
2012. szept. 17. 20:59
8/13 anonim válasza:
Ha betartod nem nehezebb mint egy másiké. Csak az a baj vele hogy nagy. Egy 20kilós kutyát még megrántasz pórázfegyelemnél ha kell. 1 70kilósat már nem annyira. Persze kölyökkorban kezdődik a nevelés ha az jól megy akkor nem lesz baj.. De elsőre elég nagy falat lenne.
9/13 A kérdező kommentje:
De gondolom azért könnyebb falat mint egy roti, még ha nagy is :))
2012. szept. 24. 14:24
10/13 anonim válasza:
Jó tenyésztőtől válassz, aki figyelembe veszi, első kutyás vagy. Így az alomból tud majd kissé nyugisabb, nem igazán alfa jellemű kutyát ajánlani.A másik, hogy szukát érdemesebb választani általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!